Γυναικεία πινελιά…ταύρος

Καλώς τις Ταυρίνες μας, τις όμορφες οικοδέσποινές μας!!!

Κι αυτό είναι αλήθεια, λατρεύετε το σπίτι και τα αντικείμενά του!!!Επίμονες και υλίστριες άλλωστε, επιμένετε όλο κάτι να φτιάχνετε. Ω, ναι, «πιάνουν» τα χεράκια σας στις κατασκευές και όχι μόνο…ειδικά στην κουζίνα κάνετε θαύματα!!! Αν δεν έχετε το ράφι γεμάτο με βαζάκια από χειροποίητες μαρμελάδες, τότε σας συνιστώ να το κάνετε!!! Βάλτε κι όμορφα κορδελάκια γύρω απ΄τα βαζάκια και τοποθετήστε τα στο πάγκο ή σε κάποιο εξωτερικό ράφι για να τα θαυμάζουν!!!

Είστε πιστή και υπομονετική! Μπορείτε να περνάτε ώρες ατέλειωτες με τις ασχολίες του σπιτιού σας!!! Είστε παραδοσιακός τύπος και σας αρέσει η τάξη και η αρμονία στο χώρο σας. Θέλετε την άνεσή σας, πως να το κάνουμε!!! Εννοείται και η πολυτέλεια παίζει για σας μεγάλο ρόλο. Μιας και δεν είστε υπέρ της πρωτοπορίας, προτιμάτε γήινα χρώματα όπως μπεζ, καφέ, ροδακινί, γαλάζιο κι όλα τα απαλά. Εδώ θα σας προτείναμε να δοκιμάσετε και την ταπετσαρία στους τοίχους του καθιστικού….δίνοντας έτσι μια « νότα» μεγαλοπρέπειας στο χώρο σας.

tauros 1

Το καθιστικό σας άνετο, με λιτές γραμμές….σίγουρα στο στυλ του ρουστίκ…βλέπετε αγαπάτε πολύ το ξύλο. Μερικές μεγάλες κι άνετες μαξιλάρες κάτω στο δάπεδο, θα δώσουν έναν απλό κι ανάλαφρο αέρα στο χώρο σας! Σίγουρα δεν αποχωρίζεστε εύκολα πράγματα και ξέρουμε ότι σας αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες  με τους φίλους σας…έτσι μπορείτε να φτιάξετε μια γωνιά με αυτές με κορνίζες στο χρώμα του ξύλου που σας αρέσει. Αν θελήσετε περισσότερη πολυτέλεια στο χώρο του καθιστικού σας , τότε ένα περσικό χαλί θα έκανε τη μεγάλη διαφορά!

tauros 2

Για δε την τραπεζαρία σας δεν το συζητάμε καν! Είμαστε σίγουρες ότι έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή, μιας και σας αρέσουν να δέχεστε φίλους στο σπίτι…είπαμε είστε οι καλύτερες οικοδέσποινες!!! Σίγουρα αυτό εισπράττουν οι φίλοι και οι γνωστοί σας. Θέλετε να νιώσουν σαν στο σπίτι τους και αυτό το καταφέρνετε περίφημα…για να μην πούμε τέλεια!!!

Εκεί όμως που κάνετε την φοβερή επιτυχία είναι ο κήπος ή το μπαλκόνι σας!!! Σίγουρα παίρνετε το πρώτο βραβείο κι όχι άδικα. Ναι, μπορείτε να παίξετε με τα λουλούδια και τις χρωματιστές γλαστρούλες. Δεν έχει σημασία αν έχετε μικρό μπαλκόνι…πάντα μπορείτε να βρείτε χώρο για λουλούδια αλλά και μυρωδικά!!!

tauros 3

Σίγουρα μην επιμείνετε να βάλετε μπεζ ή καφέ χρώμα και στο υπνοδωμάτιο…ξέρετε υπάρχουν κι άλλα χρωματάκια…όπως  ένα ροδακινί….πολύ γλυκό και διακριτικό θα κάνει την διαφορά! Συνδυάστε το αν επιμένετε  με ένα φωτεινό καφέ σεντόνι… Ακόμη κι ένα γαλάζιο χρώμα στους τοίχους συνδυασμένο με καφέ μαξιλάρια στο κρεβάτι…

tauros 4

Και τέλος η συμβουλή μας, δοκιμάστε να δώσετε ένα Γιαπωνέζικο ύφος στο μπάνιο σας…θα σας χαλαρώσει και θα σας ηρεμήσει….Μην το ξεχνάτε, φροντίζουμε την ομορφιά μας!!!

Οι ζωηρές θηλυκοί Δίδυμοι έρχονται στο επόμενο….μείνετε συντονισμένες!!!

Αρθρογραφεί η Κυριακή Σολωμονίδου, Συνεργάτιδα της AthensTrainers®

litsa

Πηγές www.mysatro.gr   www.tlife.gr