Γυναικεία πινελιά…Υδροχόος

Κι ας μπούμε σε ένα νέο και διαφορετικό σπιτικό….το σπίτι της Υδροχόου….καλύτερα να το

ονομάζουμε χώρο….η λέξη σπιτικό μας παραπέμπει σε πιο «ζεστά» σπίτια….

Δεν έχουμε σκοπό να κακολογήσουμε τη φίλη μας Υδροχόο…ούτως ή άλλως έχει δική της άποψη και δεν την ενδιαφέρουν οι γνώμες των άλλων! Το σπίτι σου φίλη μας Υδροχόε έχει μια «επανάσταση»…. «πάει γάντι» με το χαρακτήρα σου…και αυτό θες να το δείχνεις….βέβαια, βάλε κι ένα μέτρο γιατί πολλές φορές ο εκκεντρισμός που σε διακατέχει, φτάνει σε επικίνδυνα όρια….μη πάμε στη κατάσταση «κιτς»…

Σίγουρα δεν είναι απ΄τα πιο κομψά του είδους…παρότι έχεις γούστο… αλλά είναι εντυπωσιακό κι εκκεντρικό το σπίτι σου…αυτό σε ενδιαφέρει άλλωστε. Ένα λοφτ θα σου ταίριαζε άψογα…αν όχι λοφτ, σίγουρα ένα σπίτι ευάερο, ευήλιο και αρκετά μεγάλο…θες χώρο…δε μπορείς να εγκλωβίζεσαι…βλέπεις είσαι  και οραματίστρια….θες να αισθάνεσαι «αέρας» μέσα σε αυτό….να μην πούμε για τις πολλαπλές μετακινήσεις των επίπλων….

Το δεύτερο σίγουρο είναι ότι το θέλεις μοντέρνο και με αρκετά περίεργα είδη τέχνης. Ας δούμε τι μπορούμε να σε συμβουλέψουμε.

Ο χώρος του καθιστικού σου σε μίνιμαλ στυλ. Μεγάλοι καναπέδες….ξέρουμε ότι έχεις ένα πάθος με τους καναπέδες. Διάλεξε έναν πελώριο, σε τόνους του ψυχρού μπλε χρώματος ή του γκρι….εννοείται ότι θα βρεις χώρο για την μεγάλη  TV  και το νέο σου ηχοσύστημα που είναι θα είναι τελευταία λέξη της τεχνολογίας….ναι, η τεχνολογία είναι ένα απ΄τα πάθη σου!!!! Πρόσεχε μόνο με τα πράγματα που μαζεύεις και δεν αποχωρίζεσαι εύκολα…μιας και δένεσαι με αυτά…μην καταλήξει το καθιστικό σου παραφορτωμένο. Το τζάκι σίγουρα θες να έχει περίοπτη θέση….

Μέταλλο, ατσάλι, ασήμι, γυαλί, είναι μια χαρά και θα δώσουν ακόμη περισσότερη λάμψη. Μεταμόρφωσε ένα τοίχο σε «έργο συλλογής»…ξέρεις εσύ, στόλισέ τον με τις περίεργες συλλογές που διαθέτεις. Κάνε συνδυασμό του μπλε ή γκρι χρώματος με άσπρο του πάγου στους τοίχους και βάλε διάφανες κουρτίνες για να μπορεί το φως του ήλιου ανεμπόδιστο να πλημμυρίζει τον χώρο! Το φωτιστικό εννοείται ότι θα το ψάξεις πολύ…απλό αλλά μοντέρνο κι εντυπωσιακό…. «θα βγάζει μάτι» δηλαδή….Για να πούμε την αλήθεια, δεν είσαι και η πιο εύκολη πελάτισσα…βεβαίως ακούς τη γνώμη των ειδικών, αλλά γενικά έχεις μια δική σου άποψη και ψάχνεις πολύ πριν αποφασίσεις να κάνεις μια αγορά…

Ο χώρος της κουζίνας σου λειτουργικός κι αυτός, με τα υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρικά είδη….επέλεξε λάμψεις μεταλλικές….διάλεξε κίτρινα ντουλάπια και πλακάκια σε τόνους του γκρι με διαφορετικά μοτίβα….να είσαι σίγουρη ότι θα εκστασιαστείς κι εσύ….Ναι, κάνε την επανάσταση στο χώρο της κουζίνας!!!….

Ο χώρος του μπάνιου ας γίνει διαφορετικός…βάλε χρώμα…συνδύασε γαλάζιο με αποχρώσεις του πορτοκαλί…δώσε ένα πιο παιχνιδιάρικο ύφος….κι απογείωσε το με τις πολύχρωμες πετσέτες μπάνιου…ρισκάρισέ το…το αποτέλεσμα θα είναι για χειροκρότημα…έτσι κι αλλιώς σου αρέσει να περηφανεύεσαι για το γούστο σου.

Κι ας έρθουμε στο χώρο της κρεβατοκάμαρας. Λιτός απλός κι απέριττος. Αέρινες κουρτίνες να ανεμίζουν στα μεγάλα παράθυρα. Τι θα έλεγες για λίγο καταγάλανο χρωματάκι εδώ;….μη πάει το μυαλό σου στο σκούρο…αν θες, με αυτό χρωμάτισε το τοίχο στο προσκέφαλο. Αν διαλέξεις κι ένα εντυπωσιακό προσκέφαλο κρεβατιού…τότε σίγουρα θα μείνουν οι φίλοι σου άφωνοι. Προσοχή όμως μην τον παραφορτώσεις με αντικείμενα και αξεσουάρ….άφησε αυτόν το χώρο ελεύθερο….less is more….βάλε να παίζει η αγαπημένη σου μουσική κι εσύ χαλάρωσε….δεν ξεχνάς ποτέ ότι εκτός από οραματίστρια κι ανεξάρτητη, είσαι πάνω απ΄όλα γυναίκα και πρέπει να είσαι πάντα όμορφη!!!!!!!!

Μη μας φύγετε….στο επόμενο επεισόδιο θα μπούμε στο σπίτι της θηλυκής Ιχθύος….να είστε σε ετοιμότητα….

Κυριακή Σολωμονίδου, Pilates Instructor, Fit Smiling Kids Administrative Manager, Συνεργάτιδα της AthensTrainers®

ΠΗΓΕΣ :  www.missbloom.gr   www.zodia.gr  www.mydomaine.com  www.nousdecor.com www.astrology.care