Γυναικεία πινελιά…Δίδυμοι

Ελάτε να «πιάσουμε» τη γυναίκα Δίδυμο…να την «πιάσουμε»;…δεν γίνεται αυτό με τίποτε!!! Μια γυναίκα αέρινη, δραστήρια και υπερκινητική, που βρίσκεται παντού και πάντα… Αέρας άπιαστος, σωστός σίφουνας!!! Ακόμη και το σπίτι της δεν τη «βλέπει»! Μη γελάτε, έτσι είναι στη πραγματικότητα…Δεν την «χωρά» ο τόπος! Αν τύχει και βρεθεί στο χώρο της, τότε κάτι θα βρει να της «φταίει»…κι αν δεν της «φταίει» κάτι, σίγουρα θα σκαρφιστεί! Το σπίτι της μοιάζει με τις πολλαπλές προσωπικότητές της!

Σίγουρα φίλες μας, θέλετε ένα μεγάλο σπίτι με πολλά επίπεδα, με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό στυλ, για να έχετε την αίσθηση της ελευθερίας! Σας καταλαβαίνουμε απόλυτα…σε μικρό, νιώθετε σαν φυλακισμένες, δε θέλετε λεπτό εκεί μέσα! Φανταζόμαστε τι κάνετε κάθε φορά!!!

Ξεσπάστε με αυτό που λατρεύετε…τις αλλαγές!!! Είστε ζωηρά και παιχνιδιάρικα κορίτσια και σας αρέσει πολύ η τεχνολογία και τα gadgets. Ό,τι πιο νέο και περίεργο κυκλοφορήσει, εσείς θα το αγοράσετε!

Τα ζωηρά κι έντονα λαχανί, πορτοκαλί, μώβ και τυρκουάζ, είναι οι αδυναμίες σας. Προτιμάτε βέβαια και κάποια ανοιχτόχρωμα κίτρινα και γαλάζια.

Το σαλόνι σας σίγουρα μοντέρνο και πολύχρωμο, με πολλά μικροέπιπλα και διακοσμητικά. Είστε υπέρ της τάσης mix and match! Μόνο εσείς μπορείτε να καταφέρετε τέτοιους συνδυασμούς, ακόμη και σε μικρούς χώρους! Έχετε εξαιρετική φινέτσα κι εκλεπτυσμένο γούστο. Εμείς θα σας προτείναμε αντί να αλλάζετε ταπετσαρία στο σαλονάκι σας , θα ήταν καλύτερα να αλλάζατε ριχτάρια και μαξιλάρες…η διαφορά θα είναι αισθητή… Ακόμη και με τις κουρτίνες…τόσο φορτωμένο σαλόνι καλό θα ήταν να βάλετε περσίδες στα παράθυρα…λιτές κι απέριττες, δεν πνίγουν το χώρο…Εννοείται ότι ένας μεγάλος καθρέπτης είναι απαραίτητος για να δώσει την ψευδαίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγάλος…έτσι κι αλλιώς λατρεύετε τους καθρέπτες!!! Πάρτε τα πινέλα και χρωματίστε τους τοίχους με έντονο πορτοκαλί…γλυκό και ζεστό χρωματάκι…αυτό θα το νιώσουν και οι φίλοι σας που θα έρθουν για το πάρτυ που οργανώνετε!

Το χώρο της κουζίνας μην τον φορτώσετε με βάζα, βαζάκια και διακοσμητικά σκεύη…σκεφτείτε, ποιος θα τα ξεσκονίζει όλα αυτά; Το καταλάβατε το υπονοούμενο….Ένα λαχανί χρωματάκι θα σας ανέβαζε τη διάθεση για να ασχοληθείτε με τις δουλειές στη κουζίνα!

Το μπάνιο σας δεν αποτελεί εξαίρεση. Έντονο τυρκουάζ θα ήταν τέλειο! Βότσαλα και κοχύλια αλλά και καραβάκια σας προτείνουμε για τη διακόσμησή του. Γνωρίζουμε βέβαια ότι ούτε αυτός ο χώρος δε «γλιτώνει» απ΄τη τάση σας για αλλαγές…

Είναι σίγουρο ότι η κρεβατοκάμαρά σας είναι επιβλητική…με ένα τεράστιο κρεβάτι να δεσπόζει…το διπλό σας πέφτει μικρό… Βάλτε ένα απαλό χρωματάκι του μώβ ή του γαλάζιου…κι αν επιμένετε σε κάτι πιο έντονο βάλτε στον ένα τοίχο μια ταπετσαρία για να δώσετε μια έντονη πινελιά…Μην ξεχνάτε, έντονα contrast μπορείτε να κάνετε κι με ένα σετ σεντόνια, ή ένα περίεργο φωτιστικό. Μη πνίξετε κι εδώ το χώρο με διακοσμητικά…είναι χώρος ξεκούρασης και χαλάρωσης!

Συμβουλή, κάθε φορά που σας «πιάνει» αυτή η λαχτάρα για αλλαγές των πάντων, βγείτε και καθίστε στη μεγάλη σίγουρα βεράντα σας! Εισπνεύστε βαθιά κι ατενίστε με το βλέμμα ψηλά τον ουρανό…εκεί που θέλετε να πετάξετε…Ζείτε έντονα και με πάθος και είστε πάντα νέες!!! Το καθημερινό τρέξιμο σας κάνει πιο όμορφες και χαρούμενες! Θεωρούμε ότι είστε η εξαίρεση του κανόνα!!!

Την επόμενη φορά έρχονται οι θηλυκές Καρκίνοι…εσείς μείνετε συντονισμένες!!!

Αρθρογραφεί η Κυριακή Σολωμονίδου, Συνεργάτιδα της AthensTrainers®

Πηγές :   www.oroskopos.tv    www.myastro.gr