Ζυγαριά Nokia Body +

Η ζυγαριά Nokia Body + μετράει περισσότερα δεδομένα από ότι άλλες ζυγαριές και παρουσιάζει τις

πληροφορίες σε μια χρήσιμη εφαρμογή.

Διαστάσεις: 12,8 x 12,8 ίντσες. Η οθόνη είναι μικρή, αλλά τα φωτεινά γράμματα και οι αριθμοί είναι ευανάγνωστα.

Το Nokia Body + μπορεί να καταγράψει τον καρδιακό σφυγμό στην ξεκούραση , ο οποίος είναι επίσης ένας σημαντικός δείκτης της συνολικής σας υγείας. Η ζυγαριά παρακολουθεί επίσης την ποιότητα του αέρα στο σπίτι σας και σας δίνει και τη θερμοκρασία .

Τα δεδομένα από το Body + μεταφορτώνονται, είτε μέσω Bluetooth είτε μέσω Wi-Fi, στο λογαριασμό σας στο Nokia Health Mate. Μπορείτε να δείτε τα δεδομένα σας στην εφαρμογή Mobile Mate για κινητά σε τέσσερις μετρήσεις (βάρος, δραστηριότητα, ύπνος και καρδιακός σφυγμός) και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας με την πάροδο του χρόνου.

Το Nokia Body + είναι η καλύτερη all-around έξυπνη ζυγαριά. Είναι καλή , συλλέγει περισσότερες πληροφορίες από οποιαδήποτε άλλη ζυγαριά και παρουσιάζει τα δεδομένα σε μια εύχρηστη εφαρμογή.

Βαρβάρα Σολομωνίδου,Wellness Specialist, Personal Trainer,Εισηγήτρια Σεμιναρίων & Συνεδρίων, Pilates Master Trainer του συστήματος “AthensTrainers® Ultimate Pilates System®”, Member of European Lifestyle Medicine Organization, General Manager & Owner της Εταιρείας AthensTrainers®

www.tomsguide.com