Νέο Hansaplast Cooling Gel

100% Ψυκτική δράση μετά από έντονη άθληση. Warm up. Play Hard. Cool Down!Η άθληση, το τρέξιμο, ένα δυνατό πρόγραμμα στο γυμναστήριο ή απλώς το να περνάτε όλη την ημέρα σας όρθιοι μπορούν να αφήσουν στους μύες μια αίσθηση κόπωσης και άλγους. Το νέο Hansaplast Sport Cooling Gel βοηθά στη χαλάρωση και την αναζωογόνηση των καταπονημένων μυών. Το gel με μενθόλη και καφεΐνη προσφέρει μια αίσθηση δροσιάς και βοηθά στην άμεση αναζωογόνηση.

Απλώς εφαρμόστε το gel με κινήσεις μασάζ στις καταπονημένες περιοχές. Το Hansaplast Sport Cooling Gel προσφέρει 100% ψυκτική δράση για τους μύες σας.

Συμβουλή: Πριν τη χρήση μπορείτε να το βάλετε στο ψυγείο για μεγαλύτερη αίσθηση δροσιάς.

Η Hansaplast Sport ήταν  «Επίσημος Υποστηρικτής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας»

H Hansaplast Sport συμμετείχε ενεργά στο κορυφαίο δρομικό και αθλητικό γεγονός της χώρας, ως «Επίσημος Υποστηρικτής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας». Στη διεξαγωγή του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, η Hansaplast Sport περίμενε τους δρομείς στο σημείο του τερματισμού με την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων, αλλά και με ομάδα υποστήριξης, που πρόσφερε  τη δυνατότητα χαλάρωσης και αναζωογόνησης στους αθλητές.

Βαρβάρα Σολομωνίδου,Wellness Specialist, Personal Trainer,Εισηγήτρια Σεμιναρίων & Συνεδρίων, Pilates Master Trainer του συστήματος “AthensTrainers® Ultimate Pilates System®”, Member of European Lifestyle Medicine Organization, General Manager & Owner της Εταιρείας AthensTrainers®


Πηγή: hansaplast.gr