Παρουσίαση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της AthensTrainers®

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου η AthensTrainers® παρουσίασε δύο απ΄τα νέα της εκπαιδευτικά προγράμματα με μεγάλη επιτυχία! Προγράμματα για… «ψαγμένους» εκπαιδευτικούς! Η παρουσίασή τους έγινε στο νέο πολυχώρο TBL που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

ekpaideutika-2

Το Σάββατο παρουσιάστηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα « ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ –ΥΓΕΙΑ». Οι μικροί μας φίλοι ταξίδεψαν μαζί με τους δύο ήρωες της ιστορίας μας, σ΄έναν άγνωστο πλανήτη. Ανακάλυψαν μέσα από ένα διαδραστικό, βιωματικό και πρωτοποριακό πρόγραμμα, το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας!!! Την Κυριακή η ομάδα της ΑthensTrainers® παρουσίασε το δεύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ». Ένας έξυπνος οδηγός προστασίας της ζωής μας αλλά και των άλλων σε μορφή τηλεπαιχνιδιού, με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό!

ekpaideytika-4

Μικροί και μεγάλοι συμφώνησαν ότι γνώση και παιχνίδι είναι δύο βασικά στοιχεία  που είναι δεμένα μεταξύ τους για τη σωστή πνευματική, σωματική και ψυχολογική ανάπτυξη των παιδιών, κάτι που η AthensTrainers® γνωρίζει και προβάλλει μέσα απ΄τα εκπαιδευτικά της προγράμματα με τις πιο πιο πρωτοπόρες ιδέες!!!

ekpaideytika-3

Σας περιμένουμε!!!