Σχετικά με το “simplysitting”

Κατασκευασμένο από 100% Αμερικάνικη κερασιά, το “απλό κάθισμα” είναι ένα άλμα

στο σχεδιασμό. Σε αντίθεση με τα άκαμπτα, επίπεδα και με δύο πόδια καθίσματα, το
«απλό κάθισμα» είναι αυτο-κεντραρισμένο και καμπυλωτό για άνεση. Το επαναστατικό, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πόδι βάσης είναι τόσο σταθερό και απόλυτα ισορροπημένο οπού στέκεται μόνο του.

Το κάθισμα επιτρέπει την τέλεια στάση του σώματος και την πλήρη, εκτεταμένη αναπνοή καθώς σας υποστηρίζει χωρίς χρήση βαρύτητας. Η έξυπνη σχεδίασή του σάς επιτρέπει να περιστρέφεστε απαλά προς όλες τις κατευθύνσεις χωρίς καμία δυσφορία.

Το εξαιρετικά ελαφρύ προιόν κλείνει με μια απλή για εύκολη φορητότητα.

Πώς λειτουργεί το κάθισμα

Με την εξισορρόπηση πάνω από το σημείο περιστροφής του καθίσματος, η σπονδυλική μας στήλη ευθυγραμμίζεται χαρίζοντας μας ταυτόχρονα μια “επιπλέουσα αλλά γειωμένη” αίσθηση. Η τέλεια στάση του σώματος αποσυμπιέζει τη σπονδυλική μας στήλη.

Η αίσθηση ασφάλειας που μας παρέχεται η στήριξη στο «απλό κάθισμα»,  δημιουργεί ένα ισχυρό και σταθερό υπόβαθρο για τον επικεντρωμένο διαλογισμό.

Εν ολίγοις, το “απλό κάθισμα” μας κάνει να θέλουμε να καθίσουμε, μόλις καθίσουμε τείνουμε να θέλουμε να μείνουμε εκεί, και όταν σηκωθούμε, έχουμε αλλάξει προς το καλύτερο!

Βαρβάρα Σολομωνίδου,Wellness Specialist, Personal Trainer,Εισηγήτρια Σεμιναρίων & Συνεδρίων, Pilates Master Trainer του συστήματος “AthensTrainers® Ultimate Pilates System®”, Member of European Lifestyle Medicine Organization (ELMO), DNAFit®  Certified Trainer, General Manager & Owner της Εταιρείας AthensTrainers®

Πηγή: www.simplysitting.com