AthensTrainers Fitness Forum 2010

fitness forum

Στις 13-14 Νοεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο ξενοδοχείο Ledra Marriott, το ATHENSTRAINERS® FITNESS FORUM 2010, με θέματα Wellness, το οποίο διοργάνωσε η Βαρβάρα Σολομωνίδου για την AthensTrainers.

Το Συνέδριο απευθυνόταν σε Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Φυσικοθεραπευτές, Αerobic & Fitness Instructors, Personal Trainers, Φοιτητές ΙΕΚ & Ιδιωτικών Σχολών Αerobic & Fitness, Φοιτητές ΤΕΦΑΑ και σε Ιδιοκτήτες και Στελέχη Γυμναστηρίων.

Η προσέλευση και η συμμετοχή του κοινού ήταν εντυπωσιακή παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλες τις ενότητες μερικές από τις οποίες ήταν: τα ναι και τα όχι της άσκησης, αλλά και η εφαρμογή του συστήματος Pilates στην Εγκυμοσύνη και στην Οστεοπόρωση, Διατροφή & Εγκυμοσύνη, Σωματική άσκηση & Τεχνικές Χαλάρωσης, Συμπληρώματα Διατροφής κ.α.

Εισηγητές ήταν: η Σολομωνίδου Βαρβάρα, η Λάγαρη Φωτεινή ΜA., ΡΤ, ο Ζέρβας Αντώνης, ο Ξανθός Στράτος, ο Δελβίνιας Άγγελος , ο Δόγκας Γρηγόρης, η Κουρσιούνη Μαρία και άλλοι πολλοί αξιόλογοι επαγγελματίες στο χώρο.

Στην εκτέλεση των προγραμμάτων συμμετείχε ο Λαγός Κων/νος.

 

Πηγή:fitness & spa τεύχος 21