Exercise with fun

 

Η ομάδα της AthensTrainers® ετοιμάζει βαλίτσα και εξοπλισμό. Φορτίζει τις «μπαταρίες» της και σαλπάρει για το νησί για 19η χρονιά!

Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί τη «νεράιδα» των Κυκλάδων μέσα απ’ τη γυμναστική και το παιχνίδι, με τον τρόπο που μόνο η Βαρβάρα Σολομωνίδου και η AthensTrainers® γνωρίζουν…

Στις «χρυσαφένιες» αμμουδιές του νησιού ετοιμαστείτε με Yoga να «καλημερίσετε» τη μέρα που «ξυπνά» ή να την «καληνυχτίσετε» τη στιγμή που δίνει τη θέση της στον «άρχοντα του ουρανού», το φεγγάρι.

Πάμε για περίτεχνες βουτιές, παιχνίδια και άσκηση μέσα στο νερό με Aqua Training στην παραλία ή στην πισίνα! Αν πάλι θέλετε να γνωρίσετε την υπόλοιπη μαγεία του νησιού, φορέστε τα αθλητικά και τις φόρμες σας κι ετοιμαστείτε με το σύνθημα 1…2…3…ΠΑΜΕ! Για πρωινές ή και απογευματινές βόλτες, βάζουμε «κόντρες», τρέχοντας ή περπατώντας.

Κι αν αυτά δεν είναι αρκετά, ετοιμαστείτε για μια πιο δυναμική προπόνηση… Cross Training, Pilates, TRX, λάστιχα, σας περιμένουν σε όποιον χώρο προτιμάτε! Γυμναστική με χαμόγελα και διασκέδαση… γιατί έτσι μας αρέσει η προπόνηση!

Παιχνίδια και γυμναστική για «μεγάλα» παιδιά αλλά και για τους μικρούς μας φίλους. Γι’ αυτό, ελάτε μαζί να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε τα parties και τα play dates τους.

Πηγή: Best in Travel, Mykonos 2017