NS Power Patch 80

Η Colan Totte λανσάρει στην αγορά ένα νέο προϊόν-Ιατρική συσκευή, τύπου επιθέματος (patch), το οποίο παρέχει τοπικά σημαντική ανακούφιση από την ακαμψία και τους πόνους.

Το NS Power Patch 80 είναι διακριτικό, αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικό, διαθέτει ενσωματωμένους μαγνήτες με τη μοναδική Τεχνολογία Εναλλασσόμενης Πολικότητας Προσανατολισμού Βορρά-Νότου (ANSPO™), οι οποίοι καλύπτονται με ειδική σιλικόνη για να αποφευχθεί η άμεση επαφή των μαγνητών με το δέρμα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το patch σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος σας, χωρίς να επιβαρύνετε υπερβολικά το δέρμα σας και αισθανθείτε άβολα. Η κολλητική ταινία είναι κατασκευασμένη από υψηλής ελαστικότητας, αναπνεύσιμα και φιλικά προς το δέρμα υλικά και ταιριάζει απόλυτα με την κίνηση του σώματος χωρίς να προκαλεί πίεση στο δέρμα και εξάνθημα.

Το Patch με μπεζ χρώμα, δένει εύκολα στον τόνο του δέρματος κατά την εφαρμογή και το λογότυπο της Colan Totte δημιουργεί ένα κομψό χαρακτηριστικό.

Μαγνήτες:2 τεμάχια Φερρίτη μόνιμου μαγνήτη από 80mT (800 Gauss) το καθένα με Τεχνολογία Εναλλασσόμενης Πολικότητας Προσανατολισμού Βορρά-Νότου (ANSPO ™)

Υλικά:

Τμήμα Μαγνητών: Κάλυμμα Σιλικόνης

Τμήμα Patch: Βαμβάκι, πολυουρεθάνη, ακρυλική κολλητική ταινία, χαρτί, κολλητική σιλικόνη, PET

Χρήση: Μία φορά, διάρκεια μέχρι 48 ώρες

Βρήκε για εσάς η Βαρβάρα Σολομωνίδου,Wellness Specialist, Personal Trainer,Εισηγήτρια Σεμιναρίων & Συνεδρίων, Pilates Master Trainer του συστήματος “AthensTrainers® Ultimate Pilates System®”, Member of European Lifestyle Medicine Organization (ELMO), DNAFit®  Certified Trainer, General Manager & Owner της Εταιρείας AthensTrainers®

www.trionzellas.gr