Personal Trainer Varvara Solomonidou & AthensTrainers® Team

Η οικοδέσποινα Μύκονος αγκαλιάζει την ομάδα της AthensTrainers®, για ακόμα μία χρονιά. Τα 18 χρόνια παρουσίας και η εμπειρία της είναι  αδιαμφισβήτητα σταθερή αξία στο νησί! Γνωρίστε τη μαγεία της Μυκόνου, μέσα απ’ τα… μάτια της, με όποιο τρόπο και σε όποιο χώρο, κι αν προτιμήσετε να γυμναστείτε.

mykonos 2α

Φόρμες, αθλητικά παπούτσια κι ετοιμαστείτε για πρωινές κι απογευματινές βόλτες, περπατώντας ή τρέχοντας. Μεταμορφώστε τα μάτια σας σαν φωτογραφική μηχανή κι απαθανατίστε τ’ ασβεστωμένα καλντερίμια, τους περίτεχνους περιστερώνες και τα κάτασπρα σπιτάκια του νησιού. Pilates System ή TRX, Cross Τraining ή λάστιχα, γυμναστείτε κάτω απ΄ τον καταγάλανο ουρανό κι αφήστε το βλέμμα σας να ψάξει το ιερό νησί, τη Δήλο και να νιώσετε τη δύναμη και τη θετική ενέργεια στο σώμα, την ψυχή και το μυαλό!Τολμήστε να γνωρίσετε τη χάρη της ισορροπίας και αρμονίας τυλιγμένοι στα «πέπλα» της αιώρας με Aerial Yoga.

mykonos 2b

Απλώστε τα χέρια να χαιρετήσετε τον ήλιο στο ξύπνημά του ή τη στιγμή που βασιλεύει και νιώστε μέσα από τη   Yoga , τον αέρα της ζωής και τη λαμπερή αύρα του νησιού! Aν πάλι προτιμήσετε τη δροσιά, τότε ετοιμαστείτε για βουτιές και Aqua Training στα νερά της θάλασσας ή στην πισίνα.

mykonosmag3a

Παιχνίδια, γυμναστική, μπουρμπουλήθρες, για μικρούς και μεγάλους. Η AthensTrainers®, πιστή στο καλοκαιρινό ραντεβού της, πάντα με τα ίδια αγαπημένα πρόσωπα, σας υποδέχεται και φέτος!

mykonosmag3β

mykonosmag4

Φωτό: Διονύσης Τσιπήρας

Πηγή: Best in travel, Mykonos 2016