Summer camp 2017 στον Ελληνικό Κόσμο

Η ομάδα  της AthensTrainers® με το πρόγραμμα Fit Smiling Kids,

έπαιξαν με  τα παιδιά στον «Ελληνικό Κόσμο» όλο το καλοκαίρι 2017, στα summer camps, στη δίωρη απογευματινή ζώνη!

Και το παιχνίδι ξεκίνησε με δύο ισχυρές ομάδες…Θεοί και Τιτάνες ήρθαν αντιμέτωποι κάθε δεκαήμερο διεκδικώντας τη νίκη! Μια νίκη μέσα από ένα μαγικό ταξίδι….ένα ταξίδι στο χρόνο…στην ιστορία του αθλητισμού αλλά και του παιχνιδιού…. Ναι, οι μικροί μας φίλοι «κατέβηκαν» στον πρώτο σταθμό του ταξιδιού αυτού και συναγωνίστηκαν σε αρχαία αθλήματα… σφαίρα, τρέξιμο, δισκοβολία, ακόντιο…έπαιξαν σαν αρχαία Ελληνόπουλα διελκυστίνδα, κρικηλασία, κολλαβισμό, χυτρίνδα….και το «παίρνω αμπάριζα και βγαίνω!» που έγινε το λατρεμένο τους παιχνίδι!!!

Ο δεύτερος σταθμός του ταξιδιού μας ήταν η Ελληνική Παράδοση….και νάσου εμφανίστηκε ο σαλίγκαρος, η μπάλα και τα παιδιά, ο κύκλος με τα πετραδάκια, αλάτι ψιλό αλάτι χοντρό, το μαντήλι, ποιος χτυπάει το κουδούνι…και τελειωμό δεν έχουν τα παιχνίδια!!!!

Και φτάσαμε στον τελευταίο σταθμό…στο Σήμερα…εδώ, τα τρίποντα στο καλάθι, είχαν τη «τιμητική» τους…αλλά και οι ξιφομαχίες, οι τσουβαλοδρομίες, τα μήλα και το γερμανικό….κουνηθήκαμε στο ρυθμό του χούλα χούπ, ψάξαμε τα χνάρια των ζώων, γελάσαμε με τη παντομίμα, ψαρέψαμε μπόλικα ψαράκια κι όστρακα, ζωγραφίσαμε και χορέψαμε….

Τέσσερα Δεκαήμερα γέλιου, διασκέδασης και ατέλειωτου παιχνιδιού!!!! Μη ρωτήσετε ποιος ήταν ο νικητής…Νικητές ήταν όλοι οι μικροί μας φίλοι!!!!!!!!!!!