Wellness weekend on the beach 2012

Δύο μοναδικά διήμερα ευεξίας, ομορφιάς και διασκέδασης πέρασαν οι φίλοι του «Fitness & Spa– ALL ABOUT WELLNESS» το Σάββατο- Κυριακή 18-19 Ιουνίου στην παραλία «Balux» στον Αστέρα Γλυφάδας και το Σάββατο – Κυριακή 25 –26 Ιουνίου στο «La Cabana» στον Άλιμο.

Με μεγάλο χορηγό το νέο Nestea, πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη, η διασκέδαση, o χορός, η ομορφιά, η άσκηση και φυσικά η ευεξία πρωταγωνίστησαν  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις εκδηλώσεις « 2nd Wellness Weekends on the Beach». Εξίσου πρωταγωνιστικό ρόλο είχε το κέφι και η ζωντάνια του κοινού που πήρε μέρος σε όλες τις δραστηριότητες της εκδήλωσης.

Η γνωστή γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη πραγματοποίησε μαθήματα Dynamic yoga.  Ασκήσεις με το διασκεδαστικό διαδραστικό πρόγραμμα “Go Green” Bootcamp Training , αλλά και aqua aerobic απολαύσαμε με την AthensTrainers, ενώ η Νίκη Πετρουλάκη μας «προκάλεσε» να δοκιμάσουμε την ισορροπία μας αλλά και να χαλαρώσουμε μέσα από ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα yoga. Το κοινό παρακολούθησε εντυπωσιακά προγράμματα άσκησης από τη Radical Fitness όπως το U BOUND, το FIGHT DO και το OXIGENO. Χόρεψε Zumba με τη Χρύσα Φραγκοπούλου, Dumba με τη Λούση Κωνσταντινίδου και Latin χορούς με το μεξικανό Rodriguez Miler και την ομάδα του.. Κοντά μας στα μαθήματα yoga ήταν και η  Σοφία Μάρκου από τα ASANA. Συνεδρίες massage και ρεφλεξολογίας έκανε η Μυρτώ Χιονά.

Ξεδιψάσαμε και πήραμε  ενέργεια από το νέο Nestea, πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη, για εξαιρετική φόρμα!

Τα ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Barilla σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ μας μύησαν στα μυστικά της ισορροπημένης διατροφής.

Τα δημητριακά Fitness της Νestle ήταν  κοντά μας φροντίζοντας για τη γραμμή μας και αυτό το Καλοκαίρι!

Η Oriflame , πρόσφερε δωρεάν manicure και μας έδειξε  όλα τα μυστικά ομορφιάς του καλοκαιριού!

Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν  η εταιρία RADICAL FITNESS και το γυμναστήριο PEAK Fitness.

O ραδιοφωνικός σταθμός Lampsi fm 92,3 έδωσε μια ξεχωριστή νότα διασκέδασης και κεφιού σε όλους όσους ήταν στις εκδηλώσεις μας αλλά και σε αυτούς, που δεν είχαν την τύχη να είναι μαζί μας στις παραλίες και μας άκουγαν ζωντανά από το ραδιόφωνό τους.

Το περιοδικό «Fitness & Spa- ALL ABOUT WELLNESS» συνεχίζει για δεύτερη χρονιά να διοργανώνει εκδηλώσεις ευεξίας στις καλύτερες παραλίες και όχι μόνο!

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν ο ραδιοφωνικός σταθμός Λάμψη92,3, οι εφημερίδες City Press και Free Sunday, το περιοδικό Fitness&spa-ALL ABOUT WELLNESS και το site www.miss.gr .

balux 2

Πηγή: fitness & spa τεύχος 25