Στρώματα yoga με οικολογικά υλικά

Θέλω το στρώμα που χρησιμοποιώ στη yoga να είναι “οικολογικό”….Τι υλικό θα πρέπει ν αναζητήσω πάνω στα χαρακτηριστικά του?

Οικολογικά υλικά

Βαμβάκι: Ένα βαμβακερό στρώμα βοηθά στην απορρόφηση του ιδρώτα και μπορεί να αυξήσει την πρόσφυση όταν είναι βρεγμένο, αλλά δεν προσφέρει και πολλά.

Ανακυκλωμένο φυσικό καουτσούκ: Μπορεί να μην είναι τόσο κολλώδες όσο ένα μαξιλάρι PVC, αλλά θα παρέχει ακόμα μεγάλη πρόσφυση. Όσοι έχουν αλλεργία στο λάτεξ φρόνιμο είναι να αποφύγουν αυτό το είδος χαλάκι.

Γιούτα: Φτιαγμένο από φυτικές ίνες από φυτό γιούτα, αυτό το υλικό σας κρατά στη θέση του εξαιτίας της Πολυμερούς Περιβαλλοντικής Ρητίνης (PER). Πρόκειται για  μη τοξικό υλικό . Η γιούτα έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες για αυτές τις πρακτικές με ιδρώτα.

Μπαμπού, φελλός και κάνναβη: Πρόκειται για μερικές άλλες φυσικές ίνες που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Έψαξε και βρήκε για εσάς: Βαρβάρα Σολομωνίδου,Wellness Specialist, Personal Trainer,Εισηγήτρια Σεμιναρίων & Συνεδρίων, Pilates Master Trainer  του συστήματος “AthensTrainers® Ultimate Pilates System®”,General Manager & Owner  της Εταιρείας AthensTrainers®

https://www.reviews.com/best-yoga-mat/