Μπορεί το DNA σου να αποκαλύψει ποιο είναι το ιδανικό για εσένα πρόγραμμα Διατροφής & Άσκησης;

Μια εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο

θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21/9 και ώρα 19:00 στο  Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου Θωμάς Θωμαΐδης με θέμα την εξατομίκευση της διατροφής & της άσκησης σύμφωνα με το DNA.

Σχεδόν καθημερινά εμφανίζεται μια καινούργια δίαιτα και ένας νέος τρόπος εκγύμνασης που υπόσχονται ότι θα μας βοηθήσουν να ενδυναμώσουμε, να αυξήσουμε την μυϊκή μας μάζα και να βελτιώσουμε την σύνθεση του σώματός μας. Πως όμως θα μπορέσουμε να κάνουμε την σωστή επιλογή για το σώμα μας και πως θα διαχειριστούμε αποτελεσματικότερα το σωματικό μας βάρος;

Ενώ όλοι οι άνθρωποι έχουμε κατά 99,9% το ίδιο DNA, οι μικρές διαφορές που υπάρχουν στο υπόλοιπο 0,1% των γονιδίων μας είναι αυτές που μας καθιστούν μοναδικούς. Υπάρχουν γενετικές διαφορές που είναι προφανείς, όπως είναι το χρώμα των μαλλιών και των ματιών μας, όμως υπάρχουν και διαφορές οι οποίες δεν φαίνονται, όπως για παράδειγμα ο τρόπος που μεταβολίζουμε τις τροφές, ο τρόπος που το σώμα μας διαχειρίζεται τις τοξίνες ή το πόσο αποτελεσματικά αντιδρά το σώμα μας σε διαφορετικούς τρόπους άσκησης.

Ο καθένας μας αντιδρά με το περιβάλλον σύμφωνα με τον δικό του μοναδικό τρόπο τόσο στην πρόσληψη διατροφικών στοιχείων, όσο και στον τρόπο άσκησης κι αυτό οφείλεται κυρίως στα γονίδιά μας. Για αυτό, δεν ταιριάζει σε όλους ο ίδιος τρόπος Διατροφής & Άσκησης.

Ανακάλυψε τον τρόπο που ταιριάζει σε σένα!

Το DNAFit® test δίνει την λύση! είναι ένα Γονιδιακό τεστ (DNA) το οποίο απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που θέλει να διαχειριστεί αποτελεσματικότερα το σωματικό του βάρος, την φυσική του κατάσταση, και να μεγιστοποιήσει τις επιδόσεις του, καθώς του επιτρέπει σε συνεργασία με τον προσωπικό του σύμβουλο επαγγελματία της υγείας ή του αθλητισμού, να διαμορφώσει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης με βάση το γενετικό του υπόβαθρο.

Στον τομέα του αθλητισμού, η εφαρμογή του βραβευμένου αλγόριθμου της DNAFit® έχει βοηθήσει παγκοσμίως μεγάλα επαγγελματικά σωματεία, δεκάδες χιλιάδες λάτρεις του αθλητισμού, καθώς και κορυφαίους επαγγελματίες αθλητές να μετατρέψουν την οριακή τους βελτίωση σε εντυπωσιακές επιδόσεις.

Η DNAFit® έχει σαν αποστολή να σε βοηθήσει σε πραγματικά προσωπικό επίπεδο, να μάθεις τι πρέπει να κάνεις για να αποκτήσεις καλή φυσική κατάσταση, τι πρέπει να κάνεις για να μεγιστοποιήσεις τις επιδόσεις σου, να μάθεις να διατρέφεσαι σωστά και να ζεις καλύτερα, χρησιμοποιώντας μια απλή ιδέα – εσένα!

www.dnafit.com