Σπιτικές θεραπείες  για υγιή νύχια 

//Σπιτικές θεραπείες  για υγιή νύχια 

Σπιτικές θεραπείες  για υγιή νύχια 

Είναι γεγονός ότι τα υγιή νύχια είναι στοιχείο ομορφιάς,  τονώνουν την αυτοπεποίθησή μας και συμβάλλουν σε μια καλή πρώτη εντύπωση.

Παρακάτω θα δείτε μερικές απλές θεραπείες για την καλύτερη υγεία των νυχιών χρησιμοποιώντας απλά υλικά, πολλά από τα οποία πιθανώς έχετε ήδη στο σπίτι σας!

Λάδι καρύδας: Για να βελτιώσετε τη δύναμη και την εμφάνιση των νυχιών σας, απλά κάντε τους μασάζ  καθημερινά με οργανικό έλαιο καρύδας.

Ελαιόλαδο & Λεμόνι: Για να δημιουργήσετε ένα ενυδατικό μείγμα νυχιών, απλά ανακατέψτε 3 μέρη ελαιόλαδου με 1 μέρος χυμό λεμονιού και στη συνέχεια βυθίστε τα δάχτυλά σας στο διάλυμα για 10 λεπτά. Επαναλάβετε αυτό το καθημερινό για καλύτερα αποτελέσματα.

Έλαιο βιταμίνης  Ε : είναι  εξαιρετικά αποτελεσματικό  και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά κάνοντας μασάζ  για περίπου πέντε λεπτά κάθε βράδυ καθώς και να λαμβάνεται από το στόμα σε μορφή κάψουλας.

Χυμός πορτοκαλιού: Βυθίστε τα νύχια σας σε φρέσκο ​​χυμό πορτοκαλιού για 10 λεπτά την αφήνοντας τα  αντιοξειδωτικά  να δράσουν βελτιώνοντας τη δύναμή και την εμφάνισή τους.

Μπύρα: Η μπύρα περιέχει αρκετά μέταλλα, τα οποία είναι γνωστό ότι θρέφουν και ενισχύουν τα νύχια. Απλά ανακατέψτε 2 μέρη μπύρας με 1 μέρος ζεστό ελαιόλαδο και 1 μέρος ξίδι μηλίτη, στη συνέχεια μουσκεύετε τα νύχια για 10 – 15 λεπτά.

Το διαβάσαμε στο www.naturallivingideas.com

By |2017-12-01T18:28:43+00:00Δεκέμβριος 1st, 2017|Ladies only|0 Comments