Ένα ακόμα επιτυχημένο διήμερο wellness & fitness days, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε το περιοδικό fitness & spa – all about wellness την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012, στο εμπορικό κέντρο Avenue.

Συνεχίζοντας την παράδοση των ημερών ευεξίας και σωματικής άσκησης και αυτή την Άνοιξη, βρεθήκαμε κοντά στους φίλους μας και στους επισκέπτες του Avenue για να δούμε όλοι μαζί τα νέα trends στο fitness , σε live προγράμματα, αποτελεσματικές μεθόδους άσκησης για τέλειο σώμα, γυμναστική για παιδιά αλλά και συμβουλές διατροφής και αντιγήρανσης από κορυφαίους του κάθε είδους
Η ανταπόκριση του κοινού, η συμμετοχή το έντονο ενδιαφέρον και τα ενθουσιώδη σχόλια ήταν πέρα από κάθε προσδοκία!

Τα χορευτικά γυμναστικά προγράμματα zumba της Ιωάννας Νεράντζου αλλά και της Βάσιας Μανίκα ξεσήκωσαν όλους τους παρευρισκόμενους, κάνοντας τους να χορεύουν σε έντονους ρυθμούς!

Εξαιρετικά ήταν όλα τα προγράμματα της AthensTrainers και της Βαρβάρας Σολομωνίδου και των συνεργατών της! Στο πρόγραμμα Yoga for All μικροί και μεγάλοι έγιναν μία ομάδα και διασκέδασαν στους ρυθμούς της χαλαρωτικής μουσικής. Tο δυναμικό πρόγραμμα εκγύμνασης Spi Training System από την αρχή έκλεψε τις εντυπώσεις όπως και το υπέροχο μάθημα pilates από τους έμπειρους trainers του “AthensTrainers Ultimate Pilates System” . Γυμναστική και τέχνη συνδυάστηκαν σε ένα πρωτότυπο χορευτικό πρόγραμμα με παντομίμα, το οποίο άφησε κυριολεκτικά άφωνους τους θεατές. Επίσης πραγματοποιήθηκε επίδειξη του T-Bow, μιας έξυπνης πλατφόρμας ισορροπίας με απεριόριστες δυνατότητες εκγύμνασης, καθώς και ένα άκρως εντυπωσιακό Yoga Show που έδωσε σε όλους μαθήματα ευλυγισίας.

Για άλλη μία φορά η παρουσίαση των προγραμμάτων της Grafts  ενθουσίασε το κοινό. Mετά το τέλος της προπόνησης τα λαχταριστά σνακ δημητριακών fitness της nestle έδωσαν σε όλους την απαιτούμενη ενέργεια χωρίς να επιβαρύνουν με περιττές θερμίδες και λιπαρά. H βιολόγος με εξειδίκευση στη διατροφή Ειρήνη Πασχαλέρη έκανε δωρεάν λιπομετρήσεις και έδωσε πολύτιμες συμβουλές διατροφής ενώ η διατροφολόγος Νάσια Πασχαλέρη εξήγησε στα παιδιά τη μορφή παιχνιδιού την παιδική διατροφική πυραμίδα.

Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης ήταν τα δημητριακά fitness της nestle. Υποστηρικτές: ορθοβιοτική,  AthensTrainers, radical fitness,Spi Training System. Xορηγοί επικοινωνίας ήταν το περιοδικό fitness & spa – all about wellness και τα ηλεκτρονικά miss.gr και aboutwellness.gr

Σας ευχαριστούμε όλους συνεργάτες φίλους και παρευρισκόμενους για την παρουσία σας και τη συμμετοχή σας. Σύντομα θα είμαστε πάλι κοντά σας για άλλη μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση όπως αυτές που διοργανώνει πάντα το περιοδικό fitness & spa – all about wellness.

wellness days 01

 

Πηγή: fitness & spa τεύχος 29