Η φιλοσοφία μας

Σημασία για μας έχει η βελτίωση της γενικής φυσικής σας κατάστασης αλλά και η ψυχική και πνευματική σας υγεία. Στοχεύουμε από τη μια στη βελτίωση και στην επιμήκυνση της ζωής σας και από την άλλη στην ανακούφιση και θεραπεία κάποιων προβλημάτων σας. Είμαστε δίπλα σας στην προπόνηση αλλά και τη ζωή σας. Σας παροτρύνουμε, σας υποστηρίζουμε, σας γυμνάζουμε και…σας ακούμε!!! Ναι, ακούμε αυτά που μας λέτε. Μπορούμε να σας προσφέρουμε το είδος της γυμναστικής που σας εκφράζει στο χώρο που εσείς θέλετε. Είμαστε ικανοί να χρησιμοποιήσουμε εξοπλισμό που μπορεί εσείς να διαθέτετε ή να σας γυμνάσουμε μόνο με το βάρος του σώματός σας χρησιμοποιώντας έπιπλα του σπιτιού, σκαλιά, μπάλες ( μικρές ή μεγάλες), λάστιχα κ.ά. Δεν είμαστε μια απρόσωπη εταιρεία με franchise σημεία σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε μια παρέα γυμναστών που με την πείρα, το χαμόγελο και τη διάθεσή μας σας υποσχόμαστε να σας ταξιδέψουμε στον πιο όμορφο προορισμό, στο χώρο της γυμναστικής / fitness, μ’ ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο από μας μόνο για εσάς μαζί με τη δική σας βοήθεια.

Η ιδέα

Ήταν μια ιδέα πριν από χρόνια και ακουγόταν ίσως και μη πραγματοποιήσιμη…έγινε δοκιμή και έφερε αποτελέσματα όχι μόνο θετικά για την εταιρεία μας αλλά και για όσους από εσάς μας εμπιστευτήκατε.

Η βάση μας ήταν και είναι η επιτυχημένη πορεία και οι γνώσεις της Βαρβάρας Σολομωνίδου στο χώρο της γυμναστικής-μια πορεία που έχει ξεπεράσει τα 20 χρόνια και συνεχίζεται δυναμικά.
Η διατηρησιμότητά της στο χώρο του fitness είναι αδιαμφισβήτητη.
Μας έμαθε ότι το “μαγικό κλειδί” της επιτυχίας είναι η αγάπη για το επάγγελμα που διαλέξαμε και η αγάπη για τον “άνθρωπο”, που δεν είναι μόνο σώμα με μύες και οστά, αλλά και με ψυχή και πνεύμα!

Έτσι σήμερα είμαστε μία ομάδα γυμναστών/personal trainers που επιλεχθήκαμε και εκπαιδευτήκαμε πάνω στον τομέα του personal training από τη Βαρβάρα Σολομωνίδου.

Με εφόδια τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας και το υψηλό επίπεδο των γνώσεών μας διαλέξαμε το “δύσκολο δρόμο”, αλλά ταυτόχρονα και το δρόμο προς την κορυφή όσον αφορά την σταδιοδρομία μας ως επαγγελματίες στον χώρο.

Ο καθένας μας, με εμπειρίες αθλητικές από διαφορετικά αθλήματα/αγωνίσματα και με προϋπηρεσία στο χώρο του fitness, έγινε μέλος της ομάδας αυτής για να προσφέρουμε σε σας οργανωμένα πια όλη τη γνώση αλλά και την πρακτική εφαρμογή της ώστε να πετύχετε τους ζητούμενους στόχους, που μαζί θα θέσουμε…

Η εμπνεύστρια

Βαρβάρα Σολομωνίδου
Βαρβάρα ΣολομωνίδουWellness Specialist
Η Βαρβάρα Σολομωνίδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Από πολύ μικρή έδειξε ιδιαίτερη κλίση στον αθλητισμό και μέχρι το 1989 ήταν αθλήτρια στίβου, στο αγώνισμα δρόμου 200μ. Το 1985 εισάχθηκε με Πανελλαδικές Εξετάσεις στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 1989 με ειδικότητα στις Αθλητικές Ρίψεις… Διαβάστε περισσότερα

Οι ικανότητές μας

Personal Training 100%
Εκπαιδεύσεις – Σεμινάρια γυμναστών / Certifications 100%
Fit Smiling Kids 100%
AthensTrainers® Runners Club & DNAFit® 100%
Διαιτολογική / Διατροφολογική Υποστήριξη 100%
Φυσιοθεραπεία 100%
Massage 97%
Εταιρικές εκδηλώσεις 100%
Adventure Weekends 100%