εκδρομές

  Η AthensTrainers® διαθέτοντας τη γνώση και την εμπειρία πάνω σ΄αυτό που λέγεται ότι «το παιδί μεγαλώνει μέσα απ΄το παιχνίδι», αναλαμβάνει και οργανώνει με το πρόγραμμα Fit Smiling Kids εκπαιδευτικά προγράμματα σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία, καθώς και σε άλλους εκπαιδευτικούς και πολιτισμικούς φορείς.

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα:

  • Διατροφή και Άθληση ο δρόμος προς την Επιτυχία – Υγεία (Η σωστή διατροφή και η άθληση είναι δύο πολύ καλοί σύμμαχοι για να φτάσουν οι ήρωες μας, ο Τζέρυ Μπέρρυ και ο Τζόννυ Φίτνες στο μεγάλο μυστικό… Μέσα από ένα θεατρικό και διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα τα παιδιά γνωρίζουν τα οφέλη του συνδυασμού της σωστής διατροφής και άσκησης).

  • Η Dream Team των Μυθικών Ηρώων στους Ολυμπιακούς Αγώνες (Τα παιδιά με πρότυπα τους μυθικούς ήρωες και τα ιδανικά που αντιπροσωπεύουν κάνουν ένα ταξίδι στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, αγωνίζονται και μαθαίνουν για τα αθλήματα, την φιλοσοφία των Αγώνων, τις διαχρονικές αξίες του Ολυμπισμού καθώς και το ρόλο τους στην κοινωνία).

  • Προστατεύω τον εαυτό μου και τους γύρω μου (Η καθημερινότητα είναι γεμάτη ξαφνικές και δυσάρεστες καταστάσεις και κάποιες φορές επεισόδια έκτακτης ανάγκης. Πόσο καλά μπορεί να γνωρίζουν οι μικροί μας φίλοι πώς να τα αντιμετωπίσουν; Το πρόγραμμα αυτό είναι ένας μικρός οδηγός για τα παιδιά. Σκοπό έχει να τα ενημερώσει και να δώσει έξυπνες λύσεις στο πως μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους αλλά και τους γύρω τους σε πολλές από αυτές τις συνθήκες).

Η ομάδα Fit Smiling Kids σας περιμένει να ξεκινήσει και να μοιραστεί μαζί σας το δικό σας ταξίδι!!!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Διοργανώστε το δικό σας εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Επικοινωνήστε μαζί μας και ο ειδικός μας θα σας προτείνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ταιριάζει στο παιδί σας!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ