Οξυγονοθεραπεία προσώπου

Tα συχνότερα προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα μας είναι η ασυμμετρία στον τόνο του δέρματος, η μειωμένη ελαστικότητά του, οι μαύροι κύκλοι ή οι σακούλες κάτω από τα μάτια, το είτε αφυδατωμένο και ξηρό δέρμα είτε το υπερβολικά λιπαρό δέρμα που γυαλίζει, η ακμή, οι διευρυμένοι πόροι, οι λεπτές ή βαθύτερες γραμμές και ρυτίδες, η θαμπάδα, οι δυσχρωμίες.

Η οξυγονοθεραπεία προσώπου O2 lift χρησιμοποιεί το οξυγόνο σε κυτταρικό επίπεδο προκειμένου να επιδιορθώσει και να αναγεννήσει τα κύτταρα της επιδερμίδας.

Το οξυγόνο σε συνδυασμό με τα εκχυλίσματα βοτάνων, πεπτίδια, ένζυμα και τα φυτικά βλαστοκύτταρα που περιλαμβάνει η θεραπεία O2 lift δίνουν την ώθηση που χρειάζεται το δέρμα για να καθυστερήσει τη γήρανση και να λάμψει. Είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

Η οξυγόνωση προσφέρει στο πρόσωπο λάμψη, φρεσκάδα και ελαστικότητα. Η μάσκα απελευθερώνει καθαρά μόρια οξυγόνου για καλύτερη οξυγόνωση στα κύτταρα. Με αυτόν τον τρόπο πυροδοτείται η παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέως.

Η οξυγονοθεραπεία προσώπου O2 lift  διαρκεί 1 ώρα και περιλαμβάνει 5 στάδια: Καθαρισμό, Απολέπιση, Οξυγόνωση, Αναγέννηση,Ενυδάτωση

Περισσότερες πληροφορίες: mcmc.gr