Ξεκλείδωσε το DNA σου

Το μέλλον της υγείας και της φυσικής κατάστασης είναι εδώ. Ανακαλύψτε τη μοναδικότητα του DNA σας!

Το DNAFit® είναι ένα γενετικό τεστ το οποίο ελέγχει τους πολυμορφισμούς (SNPs) σε γονίδια που αλληλοεπιδρούν με το περιβάλλον και εστιάζει στο σχεδιασμό εξατομικευμένων προγραμμάτων διατροφής και άσκησης.

Ένα απλό δείγμα σάλιου, συλλέγεται στο σπίτι… ή οπουδήποτε…

Κάνε το δικό σου DNAFit® εύκολα, χρησιμοποιώντας μια μπατονέτα κι ένα ταχυδρομικό φάκελο, σε 15- 20 εργάσιμες μέρες γίνεσαι DNAFit®

Αναλύοντας το DNA μας εκμεταλλευόμαστε τα γενετικά μας πλεονεκτήματα, προστατευόμαστε από τα γενετικά μας μειονεκτήματα και βελτιώνουμε την κατάσταση της υγείας μας.

Το DNAFit® είναι ένας νέος συναρπαστικός ορίζοντας στο χώρο της Υγείας, του Αθλητισμού & της Φυσικής Κατάστασης.

Προσπαθούμε να αλλάξουμε τον τρόπο άσκησης και διατροφής χρησιμοποιώντας το γενετικό υπόβαθρο, επειδή η μακροχρόνια ευεξία και η ζωτικότητα είναι προσωπική υπόθεση.

Σχεδόν καθημερινά εμφανίζεται μια καινούργια δίαιτα και ένας καινούργιος τρόπος εκγύμνασης που υπόσχονται ότι θα μας βοηθήσουν να δυναμώσουμε, να αυξήσουμε την μυϊκή μας μάζα και να βελτιώσουμε την σύνθεση του σώματός μας. Πως λοιπόν θα μπορέσουμε να κάνουμε την σωστή επιλογή για το σώμα μας;

Το DNAFit® απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που θέλει να διαχειριστεί αποτελεσματικότερα το σωματικό του βάρος και την φυσική του κατάσταση, καθώς του επιτρέπει σε συνεργασία με τον προσωπικό του σύμβουλο υγείας να διαμορφώσει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης το οποίο θα έχει πιο μόνιμα και πιο ουσιαστικά αποτελέσματα.

 Όλοι οι άνθρωποι έχουμε το ίδιο DNA κατά 99,5%. Οι μικρές διαφορές που υπάρχουν στο υπόλοιπο 0,5 % των γονιδίων μας, είναι αυτές που μας κάνουν να είμαστε μοναδικοί και διαφορετικοί μεταξύ μας. Έτσι εξηγείται γιατί όλοι ενώ όλοι λαμβάνουμε τα ίδια θρεπτικά συστατικά, εν τούτοις η απόκριση μας στην απορρόφηση και στον μεταβολισμό αυτών των συστατικών είναι διαφορετική. Αυτό λοιπόν το γεγονός δημιουργεί την ανάγκη δημιουργίας εξατομικευμένης διατροφής με βάση τις υποδείξεις του DNA μας.

Το DNAFit® μας επιτρέπει να εντοπίσουμε τα γενετικά μας χαρακτηριστικά τα οποία επηρεάζουν διάφορες βιολογικές λειτουργίες όπως είναι:

  • ο μεταβολισμός των υδατανθράκων

  • η τάση αποθήκευσης λίπους

  • η λειτουργία της αποτοξίνωσης και του αντιοξειδωτικού μηχανισμού

  • η απορρόφηση των βιταμινών

  • οι δυσανεξίες στην λακτόζη και στην γλουτένη

  • η αντίδραση στην καφεΐνη, στο αλκοόλ και στο διατροφικό αλάτι

Όμως πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι τα γονίδια δεν λειτουργούν από μόνα τους, ούτε καθορίζουν τα πάντα από μόνα τους, αλληλοεπιδρούν με το περιβάλλον και δημιουργούν τον φαινότυπο μας, δηλαδή αυτό που είμαστε. Γνωρίζοντας το γενετικό μας υπόβαθρο, είμαστε σε θέση αφ’ ενός μεν να έχουμε μια αρκετά πιο ολοκληρωμένη εικόνα της λειτουργίας του οργανισμού μας και αφ’ ετέρου να γνωρίζουμε ποιες είναι εκείνες οι ιδιαίτερες προσωπικές διατροφικές αλλαγές που πρέπει να κάνουμε για να εξασφαλίσουμε έναν καλύτερο τρόπο διαβίωσης.

Προκειμένου ο αθλούμενος να εξασφαλίσει υψηλή αποτελεσματικότητα και να μεγιστοποιήσει τις επιδόσεις του, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τα γενετικά του αποτελέσματα με τρόπο που να μπορούν να επιδράσουν θετικά και αποτελεσματικά στην προπόνησή του.

Αυτό σημαίνει ότι το προπονητικό του πρόγραμμα θα πρέπει να δομηθεί σύμφωνα με την ποσοστιαία κατανομή του γενετικού του DNAFit® προφίλ σε ΔΥΝΑΜΗ / ΑΝΤΟΧΗ.

Επειδή ο ίδιος τρόπος άσκησης & διατροφής δεν ταιριάζει σε όλους….

  • Ξεκλειδώστε το DNA σας

  • Εξατομικεύστε τον τρόπο Διατροφής & Άσκησης

  • Βελτιώστε την Υγεία σας & Μεγιστοποιώντας τις Επιδόσεις σας

Είτε αναζητάτε ένα τρόπο άσκησης για χτίσιμο μυών, είτε απλά επιθυμείτε μια πιο υγιεινή διατροφή, η προσωπική γενετική σας δίνει πολύτιμες πληροφορίες για τον καλύτερο τρόπο που μπορεί να γίνει αυτό, αποκλειστικά για εσάς.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Περισσότεροι απο 1000 πελάτες μας εμπιστεύτηκαν και έχουν κάτι να πουν

Οι κριτικές μας των πελατών μας, αποδεικνύουν την σκληρή δουλειά μας και τα αποτελέσματά της!

Σας ευχαριστώ που ήσασταν δίπλα μου και με βοηθήσατε να χάσω τα ανεπιθύμητα κιλά της εγκυμοσύνης!
Μαρία
Με βοηθήσατε να πετύχω τους στόχους ακόμα και όταν ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω.
Γιώργος
Η βοήθεια σας είναι πραγματικά ανεκτίμητη, χωρίς εσάς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα!
Κωνσταντίνα
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Ξεκλειδώστε το DNA σας τώρα!

Επικοινωνήστε μαζί μας και ο ειδικός μας θα έρθει στον χώρο σας την ώρα που εσείς επιθυμείτε!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ