Ποιοί Είμαστε

Η AthensTrainers®

Είμαστε μία ομάδα γυμναστών και personal trainers με την παράλληλη συνεργασία ιατρών, φυσικοθεραπευτών, διαιτολόγων/διατροφολόγων και συμβούλων υγείας εξειδικευμένων στα συμπληρώματα διατροφής σας εγγυόμαστε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. 

Εκπαιδευτήκαμε πάνω στον τομέα του personal training και του wellness από την Βαρβάρα Σολομωνίδου, με εφόδια τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας και το υψηλό επίπεδο των γνώσεών μας που μαζί με το χαμόγελό μας, την καλή μας διάθεση και την τυπικότητά μας έφεραν στην κορυφή του τομέα μας.

Η φιλοσοφία μας

Σημασία για μας έχει η βελτίωση της γενικής φυσικής κατάστασης του σώματος του ασκούμενου αλλά και η γενική ψυχική και πνευματική του υγεία. Στοχεύουμε από τη μία στη βελτίωση και στην επιμήκυνση της ζωής του και από την άλλη στην ανακούφιση και θεραπεία προβλημάτων του. Το «μαγικό κλειδί» της επιτυχίας είναι η αγάπη για το επάγγελμα που διαλέξαμε και η αγάπη για τον «άνθρωπο», που δεν είναι μόνο σώμα με μύες και οστά, αλλά και με ψυχή και πνεύμα!!!

Όραμα

Όραμα και σκοπός της εταιρείας μας είναι οι αρχές του WELLNESS, της καλής φυσικής , ψυχικής και σωματικής υγείας, να διαδοθούν  σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας οι οποίοι όχι μόνο θα τα εμπεδώσουν αλλά θα αποτελούν γι’ αυτούς δεύτερη φύση.

Η AthensTrainers® σε νούμερα

0
Εκπαιδευτές
0
Χρόνια εμπειρίας
0
Υπηρεσίες
0
Εκπαιδευτικά προγράμματα

ΠΟΡΕΙΑ - ΕΞΕΛΙΞΗ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

Έχοντας υπόψη ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι η προσωπική και η διά στόματος επαφή και επικοινωνία, οργανώνει μία σειρά από events, εκδρομές και άλλες δραστηριότητες.
Ενδεικτικά μερικές από αυτές:

Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης στηρίζει την «Κιβωτό του Κόσμου», το «Χαμόγελο του Παιδιού», την «Καρδιά του Παιδιού», την «Εστία Άγιος Νικόλαος» και το “UFFI”(Ενωμένοι κατά της Ιχθύασης) με εκπαιδευτικά προγράμματα, χορηγίες και δωρεές.