Διαστημικές ιστορίες – fit smiling kids

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της AthensTrainers που αγαπήθηκε από τα παιδιά τα 2 τελευταία Σάββατα του Μαΐου ξανά στον “Ελληνικό Κόσμο”.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΪΟΥ & 28 ΜΑΪΟΥ
Ώρα: 11:30-13:30

star wars
Οι – κάθε ηλικίας – θαυμαστές των «Star Wars» θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον ιππότη Τζεντάι που κρύβουν μέσα τους, στην έκθεση «Star Wars Stories» η οποία θα παρουσιαστεί στον «Ελληνικό Κόσμο» .

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν συλλεκτικά παιχνίδια και τα ελληνικά συλλεκτικά κόμικ «Ο Πόλεμος των Άστρων» που κυκλοφόρησαν το 1977, να δουν από κοντά το αυτόγραφο του Ντέιβιντ Πράους -που υποδύθηκε τον Νταρθ Βέιντερ στην αυθεντική τριλογία, και αυθεντικά φιλμ της ταινίας.

Εκπαιδευτικά προγράμματα
Για τους μικρούς φίλους της έκθεσης θα υπάρχουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα «Πόλεμος των Άστρων Fit Smiling Kids», τα οποία θα τους μεταφέρουν στον υπεργαλακτικό κόσμο των παιχνιδιών της «Star Wars» «επιβιβάζοντάς τους στο Millennium Falcon με φανταστικές ταχύτητες που ξεπερνούν την ταχύτητα του φωτός και θα τους «εκπαιδεύσουν» ώστε να γίνουν αληθινοί Τζεντάι. Ανάμεσα σε αυθεντικά συλλεκτικά παιχνίδια, η ομάδα του Fit Smiling Kids της AthensTrainers θα μυήσει τα παιδιά στον κόσμο των Τζεντάι.

 

Συνδυαστικό εισιτήριο στην έκθεση «Toy Stories» & εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πόλεμος των Άστρων «Fit Smiling Kids»: 5€.
*Τα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά από 5 ετών και άνω.

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, Ταύρος
Τηλ. 212 254 0000
ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

smiling
www.hellenic-cosmos.gr