Τα ζώδια συνιστούν διατροφή και άθληση…υδροχόος

Και να που φτάσαμε!!! Μετά το τέλος της περιόδου του Αιγόκερου και της Πρωτοχρονιάς, μπαίνει δυναμικά η περίοδος του Υδροχόου…Ο Θεός να βάλει το χέρι του… μπαίνει αεράτα…αλοίμονο!!!…Τι άνεμος θα φυσήξει;; Ζώδιο του αέρα βλέπετε!!! Νέες ιδέες, πρωτοποριακές…αυτό θέλουν να πιστεύουν!!! Εμείς λέω να τους αφήσουμε να το πιστεύουν, να μην τους ενοχλούμε, μιας και αυτοί μας αφήνουν στην ησυχία μας και δεν μας επιβάλλουν με το ζόρι τις ιδέες τους!!!

aquarius

Φίλε μας Υδροχόε, μεγαλόκαρδε κι ανθρωπιστή….πρέπει να έχουμε τρόπο για να τον πλησιάσουμε και να τον συμβουλεύσουμε…μιας και είναι πεισματάρης και θέλει να περνάει το δικό του κι ας ξέρει ότι είναι λάθος και θα αποτύχει!

Γνωρίζουμε φίλε μας ότι το φαγητό δεν παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου…Ναι, ναι το ξέρουμε είσαι απασχολημένος με τις επαναστατικές σου ιδέες, με το να τρέχεις να βοηθάς τους φίλους σου, να ερευνάς τα ανεξερεύνητα και τα μυστήρια και να καταλήγεις ότι σίγουρα μας επισκέφτηκαν οι εξωγήινοι κι άλλα τέτοια πολλά!!!

Είσαι τύπος ανέμελος, απρόσεκτος… μποέμ θα σου ταίριαζε γάντι!!! Παρόλα αυτά ένα πλούσιο κι όμορφο τραπέζι θα σε εντυπωσίαζε….ειδικά αν τα εδέσματα είναι άριστης ποιότητας…ξέρεις εσύ από ποιότητα…Ε ναι, ακόμη και στο γρήγορο φαγητό δεν λες όχι αρκεί να υπάρχει ποιότητα!!! Προσκυνούμε στη δύναμη του μυαλού σου και των ιδεών σου για τη ζωή, σου αναγνωρίζουμε κι εμείς ότι είσαι ένα ξεχωριστό άτομο…παρότι έχεις ανασφάλειες κι ας μη το δείχνεις…κι ας λες ότι οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν. Επειδή σε καταλαβαίνουμε και ξέρουμε ότι είσαι απειθάρχητος μεν αλλά πολύ εγκεφαλικός δε …ξέρουμε το επεξεργάζεσαι ήδη αυτό…θα κάνουμε μια προσπάθεια να σε βάλουμε στη διαδικασία να σκεφτείς αυτά που θα σου προτείνουμε. Και να λοιπόν τι λέμε :

Ένα άτομο που δεν το χωρά ο τόπος, ένα άτομο σαν κι εσένα φίλε μας …κάποια στιγμή θα έρθουν και τα προβλήματα που δεν θα θέλεις σίγουρα να αποκτήσεις όπως καρδιαγγειακά προβλήματα. Γι αυτό θα λέγαμε να βάλεις στη καθημερινή σου διατροφή βιταμίνη Β και Ε, δημητριακά, χυμούς φρούτων και φρούτα όπως σύκα, μήλα, φράουλες κι αχλάδια. Άφθονο γιαουρτάκι και γαλακτομικά για ασβέστιο, ψάρια του ωκεανού, οστρακοειδή και θαλασσινά όχι μόνο για τον φώσφορο κάτι που θα βοηθήσει τις φανταστικές διανοητικές σου ικανότητες…είπαμε είσαι εγκεφαλικός τύπος….αλλά και το αλάτι. Ναι, ναι καλά διάβασες,  το αλάτι. Το βιοχημικό σου άλας είναι το χλωριούχο νάτριο δηλαδή το αλάτι. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τρως αλμυρά αλλά τροφές που έχουν αλάτι όπως το λάχανο, το σπανάκι, τα ραπανάκια, τα καρότα, το καλαμπόκι, η φακή κά. Να μια πληροφορία να επεξεργαστεί το μυαλό σου…εσύ ο δότης του νερού στο ζωδιακό κύκλο να στερείσαι την υγρασία στον οργανισμό σου;…. Πολύ καλό θα σου κάνουν τα βότανα όπως το στεκούλι και το αθάνατο. Τα πολλά καφεδάκια , τα  αυγά και τα λιπαρά «κομμένα» γιατί μια τάση για χολιστερίνη την έχεις…

Κι αφού μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς τη διατροφή σου, σκέψου και λίγο περισσότερο την άθληση. Ας λένε όλοι ότι είσαι ο τζίτζικας του ζωδιακού κύκλου κι ότι κάθεσαι κι αγναντεύεις όλο το χειμώνα και μόλις μπει το καλοκαιράκι θυμάσαι τους κοιλιακούς σου, και τη γράμμωση…άλλωστε πως θα βγεις στις παραλίες; Πως θα σε δει το αντίθετο φύλλο, πως θα σε θαυμάσει και θα το κατακτήσεις; Είσαι λιγάκι,πως να το πούμε, πολύ φιλικός με το αντίθετο φύλο….κάνεις πολλές μα πάρα πολλές τέτοιες φιλίες… Εντάξει εμείς δεν θα σου προτείναμε οργανωμένα ομαδικά αθλήματα γιατί σεβόμαστε ότι εσύ θες να δημιουργείς τους κανόνες και δεν μπαίνεις σε καλούπια και μπράβο σου!!! Τρέξιμο όμως, περπάτημα, πέταγμα με αετό ή αεροπλάνο που είναι το στοιχείο σου,  μπορείς να κάνεις….σκέψου το…κι επειδή κι εσύ θέλεις να βελτιώσεις την υγεία και το σώμα σου και είσαι καινοτόμος κι ελεύθερο μυαλό,  θα σου προτείναμε θεραπείες της «νέας εποχής», όπως χρήση κρυστάλλων, χρωμάτων αλλά και βοτάνων. Ο χορός βέβαια θα σου έδινε κι αυτή την ελευθερία κινήσεων κι έκφρασης. Βέβαια, αν θέλεις κι έχεις τάση να κοινωνικοποιηθείς και μέσα από κάποιο άθλημα, το πόλο και το μπάσκετ είναι πολύ καλά για σένα!

Θέλουμε να πιστεύουμε φίλε μας Υδροχόε ότι δεν σε ενοχλήσαμε…απλά κάναμε μια πνευματική συζήτηση, μια άσκηση του μυαλού, γιατί σε θαυμάζουμε που μπορείς και ζεις με το δικό σου τρόπο και νόμους. Ξέρουμε ότι αν το βάλεις πείσμα να το κάνεις, θα αγωνιστείς μέχρι το τέλος, χωρίς να υποχωρήσεις. Αυτή τη φορά όμως δεν θα αποτύχεις στο αποτέλεσμα!!!!

Γράφει η Κυριακή Σολωμονίδου

litsa

Επιμέλεια Βαρβάρα Σολομωνίδου

varvara low

Πηγές :

www.tlife.gr    24wro.com   www.astrologos.gr   www.astro-live.gr