Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Εκπαιδευτικά σεμινάρια AthensTrainers®

Η AthensTrainers® πραγματοποιεί Εκπαιδευτικά Σεμινάρια / Certifications για Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Φοιτητές ΤΕΦΑΑ, Φυσικοθεραπευτές και Πτυχιούχους αντίστοιχων Πανεπιστημίων του Εξωτερικού Αναγνωρισμένων από το Ελληνικό Κράτος σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία.

Αναπαραγωγή Βίντεο

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΣ

0
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ
0
Πιστοποιήσεις
0
Χρόνια εμπειρίας
0
Σεμινάρια

ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ανατομίας για όσους από εσάς επιθυμείτε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας πάνω σε δύο θεματικές ενότητες: Ερειστικό/Σκελετικό Σύστημα & Μυϊκό Σύστημα

Βασικές γνώσεις για το ερειστικό/σκελετικό σύστημα, οστά ανθρώπινου σκελετού και δομή των οστών, είδη και λειτουργία των αρθρώσεων, είδη μυϊκών ινών, δομή και λειτουργία γραμμωτών μυών, τύποι μυϊκών ινών και είδη μυϊκών συστολών, άξονες και επίπεδα κίνησης, λειτουργία σκελετικών μυών.

BECOME "THE" PERSONAL TRAINER

Το εγχειρίδιο του προσωπικού γυμναστή:
Σκοπός του να προσφέρει συμπυκνωμένη γνώση στους βασικούς τομείς και στις έννοιες, που είναι χρήσιμες για όλους τους επαγγελματίες του χώρου.

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξτε όποιον απ’ τους κλάδους εκπαίδευσης σας ενδιαφέρει με βάση τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις στον τομέα του Personal Training:

Η σειρά των βημάτων που πρέπει ν’ ακολουθήσετε για να οδηγήσετε τον ασκούμενό σας στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τι προπόνηση είναι, που στοχεύει, διαδικασία και διεξαγωγή, εξοπλισμός, συστήματα διαλειμματικής προπόνησης και οδηγίες για τους ασκούμενούς σας.

Διδαχτείτε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα SPI® χρησιμοποιώντας Powerbags, Medicine Balls, T-Bow®/Step, Kettlebells, Heavy ropes, Agility Ladders & Body Weight. Συνοδεύεται με μουσική. Επιλογή πακέτου basic ή professional.

Πρόκειται για το πιο εύκολο, ελαφρύ φορητό και οικονομικό gadget των τελευταίων χρόνων στο χώρο του pilates για το σπίτι αλλά και για pilates studios (personal & small group training). Το ασκησιολόγιό του είναι παρόμοιο του Tower με προσθήκη ασκήσεων Reformer και Mat.

Αποκλειστική εκπαίδευση από την AthensTrainers ®.
Παρέχεται Διεθνής Πιστοποίηση PEAK PILATES.
Powered by Life Technologies.

Η AthensTrainers® είναι η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που δημιούργησε εκπαίδευση και διδάσκει Aerial Pilates®. Πρόκειται για μια νέα προσέγγιση της παραδοσιακής μεθόδου PILATES αλλά και μια μοναδική πρακτική εμπνευσμένη από την AERIAL YOGA.

Εκμεταλλευόμαστε τη δυνατότητα βελτίωσης της ιδιοδεκτικότητας που μας παρέχει η αιώρα βελτιώνοντας την ισορροπία μας και παράλληλα επιτυγχάνουμε μεγαλύτερο εύρος κίνησης αυξάνοντας έτσι την ευλυγισία μας.

٭Προκειμένου ο σπουδαστής να μπορεί να παρακολoυθήσει οποιαδήποτε ενότητα Pilates, θα πρέπει πρώτα να έχει διδαχθεί το Mat I.
٭Οι ώρες υποχρεωτικής πρακτικής στο Pilates δε συμπεριλαμβάνονται στη διάρκεια των εκπαιδεύσεων. Είναι διαφορετικές ανά ενότητα και μπορούν να πραγματοποιηθούν στο χώρο μας κατόπιν συνεννόησης χωρίς χρέωση.

  • Γίνε Aqua Aerobic Instructor… Απόκτησε γνώσεις στο τρίπτυχο της επιτυχίας «κολύμπι-aqua aerobic-μυϊκή ενδυνάμωση».
  • Γίνε Aqua Pilates Instructor. Εφάρμοσε το πρόγραμμα Pilates στο νερό μεγιστοποιώντας τα πλεονεκτήματα της άσκησης.

Το σεμινάριο  αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παθητικών διατάσεων υπό την καθοδήγηση του προπονητή που παρέχει τη δυνατότητα της πλήρους αποθεραπείας για τον ασκούμενο. Οι διατάσεις πρέπει να είναι αναπόσπαστο μέρος της προπόνησης και ιδιαίτερα της ατομικής προπόνησης (Personal Training).

Σπουδάστε τώρα και γίνετε πιστοποιημένοι δάσκαλοι yoga από τη Yoga Alliance με την AthensTrainers® .

  • 200 hour Yoga Teacher Training Vinyasa  & Hatha Yoga: Σε αυτό το δυναμικό και γεμάτο πληροφόρηση εκπαιδευτικό θα μάθετε να φτιάχνετε αλληλουχίες μαθημάτων (sequencing), να διδάσκετε και να βοηθάτε τους ασκούμενος σε διάφορες στάσεις.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ

Fit smiling kids… Όταν η άσκηση συναντάει το παιχνίδι!!! Παιδική απασχόληση μέσα κι έξω από το νερό!
H ομάδα της AthensTrainers® δημιούργησε το πρόγραμμα/σεμινάριο “Fit smiling kids” με 4 θεματολογίες:

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι αυξημένες υποχρεώσεις των παιδιών περιορίζουν την ανάγκη των μικρών μας φίλων για κίνηση και παιχνίδι. Εμείς ως πρεσβευτές της φυσικής δραστηριότητας σκοπό έχουμε την δημιουργία έξυπνων, ευχάριστων, αθλητικών προγραμμάτων με παιγνιώδη χαρακτήρα. Σκοπός των προγραμμάτων αυτών είναι η βελτίωση των φυσικών ικανοτήτων, η ανάπτυξη της κιναισθητικής αντίληψης, η διατήρηση της σωματικής αλλά και ψυχικής υγείας των παιδιών.
Μπορείτε να επιλέξετε όποια θεματολογία σας ενδιαφέρει ή και όλες μαζί.