SHFT: ο προσωπικός σας προπονητής τρεξίματος

Ακούστε τον εικονικό σας προπονητή, λάβετε οδηγίες προσαρμοσμένες μόνο για εσάς και βελτιώστε την απόδοσή σας σε κάθε διαδρομή. Το SHFT παρακολουθεί και αναλύει με ακρίβεια το στιλ και τα στατιστικά σας σε όλο το σώμα μέσω δύο έξυπνων ομάδων. Τα δεδομένα λειτουργίας σας μεταφράζονται σε απλές, πρακτικές οδηγίες σε πραγματικό χρόνο που θα σας βοηθήσουν να τρέξετε καλύτερα, πιο γρήγορα και με μειωμένο κίνδυνο τραυματισμού.

Το SHFT προσφέρει  στον δρομέα 12 διαφορετικές μετρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των βημάτων ανά λεπτό, του χρόνου επαφής με το έδαφος, του χρόνου στον αέρα, του μήκους βημάτωνκ.α. Το SHFT θα σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε κάθε μέτρηση.

Το SHFT αποτελείται από δύο μετρητές. Ο ένας τοποθετείται στο στήθος σας και ο άλλος  στο πόδι σας ενώ τρέχετε. Λαμβάνονται 8000 αναγνώσεις ανά δευτερόλεπτο και τα δεδομένα μεταφράζονται  σε ακριβείς μετρήσεις που επιτρέπουν στο λογισμικό καθοδήγησης να σας παρέχει ακριβή και ζωντανά σχόλια καθώς τρέχετε.

Ο προπονητής σας SHFT δεν συλλέγει απλώς δεδομένα, αλλά σας δίνει χρήσιμες  οδηγίες διασφαλίζοντας έτσι ότι μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τη διαδρομή σας άμεσα!

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες.