Δερματοπτυχόμετρο Accu-Measure Fitness 3000

Το δερματοπτυχόμετρο που εμπιστεύονται οι personal trainers, bodybuilders και οι οπαδοί του fitness  από το 1992!

Με το παχύμετρο Accufitness 3000 μπορείτε να υπολογίσετε σωστά και μόνος σας το σωματικό σας λίπος, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, με ακρίβεια και αξιοπιστία. Το δερματοπτυχόμετρο αυτό προτείνεται από όλους τους οργανισμούς διαιτολογίας και από τον παγκόσμιο οργανισμό bodybuilding.

Μαζί με το δερματοπτυχόμετρο θα λάβετε επίσης και οδηγίες χρήσης, πίνακες σωματικού λίπους για ανδρικό και γυναικείο σώμα, αναλυτικά στοιχεία για το λίπος και σωστοί τρόποι για να το μετρήσετε και συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την λιπομέτρηση και τα δερματοπτυχόμετρα.

Ο εξοπλισμός περιέχει ένα ειδικό εξάρτημα το οποίο προειδοποιεί  για το πότε πρέπει να σταματήσει το τσίμπημα. Επίσης, περιέχει άλλο ένα εξάρτημα με το οποίο μπορείτε να «κλειδώσετε» τη μέτρηση  έτσι ώστε να διαβάσετε άνετα το αποτέλεσμά σας.

 

Το βρήκαμε σε σούπερ τιμή στο www.pharmacyline.gr

Βαρβάρα Σολομωνίδου,Wellness Specialist, Personal Trainer,Εισηγήτρια Σεμιναρίων & Συνεδρίων, Pilates Master Trainer  του συστήματος “AthensTrainers® Ultimate Pilates System®”,General Manager & Owner  της Εταιρείας AthensTrainers®

www.accumeasurefitness.com