Γνωρίστε το SPI Training System® μέσα από το επίσημο νέο site

SPI® !!!…τρία γράμματα, τρεις λέξεις σε μία, τρία βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του νέου μας αθλητικού προγράμματος! SPEED POWER INTENSITY…ΤΑΧΥΤΗΤΑ – ΙΣΧΥΣ – ΕΝΤΑΣΗ!!!

Πρόκειται για ένα  πρόγραμμα προπόνησης που απευθύνεται αλλά και προσαρμόζεται σε όλες τις ηλικίες, τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των ασκούμενων. Είναι ευέλικτο δηλαδή, για μικρούς και μεγάλους, προχωρημένους ή αρχάριους ακόμη και αθλητές. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη προπόνηση για όλο το σώμα με σκοπό τη βελτίωση όλων των φυσικών παραμέτρων ( αντοχή, δύναμη, ταχύτητα, ευκινησία, ευλυγισία )….

Το νέο μας “παιδί” δίνει το σύνθημα του team, της ομάδας. Δοκιμάζουμε τις αντοχές μας, τις δυνατότητές μας, χωρίς να υπερβαίνουμε τα όρια, ο καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί σαν ομάδα, προσπαθώντας για την επίτευξη του στόχου μας.

Μέσα από το νέο μας site μπορείτε να δείτε αναλυτικές λεπτομέρειες για το δημοφιλές αυτό πρόγραμμα, την ιστορία του και τον εξοπλισμό του. Επίσης, θα δείτε και μια ενδεικτική συλλογή από φωτογραφικό υλικό από διάφορες indoor & outdoor εκδηλώσεις μας.

Καλή περιήγηση!!!!!
www.spi.com.gr

Design and hosting by domcom.gr