Η AthensTrainers στο 4ο Φεστιβάλ «Ευ Ζην»

Η AthensTrainers® είναι μια εταιρεία Wellness, με πολυετή γνώση και πείρα στο χώρο, που πιστεύει πως το“μαγικό κλειδί” της επιτυχίας είναι η αγάπη για τον “άνθρωπο”, που δεν είναι μόνο σώμα με μύες και οστά, αλλά και με ψυχή και πνεύμα. Λέει το «ΝΑΙ» στο κάλεσμα! Κατεβαίνει φέτος με την ομάδα της στο 4ο Φεστιβάλ «Ευ Ζην», δηλώνοντας την παρουσία της ενεργά, συμμετέχοντας με τα εξής προγράμματα:

“Το τυχερό ζάρι της άθλησης” by AthensTrainers® & Fit Smiling Kids Team
Σάββατο 25 Ιουνίου 12:00-13:30
Βάζουμε την πρόκληση για μια «παιχνιδιάρικη ζαριά»! Ένα «ζάρι» διαφορετικό από αυτά που ξέρετε….είναι το «τυχερό ζάρι της άθλησης». Τι είναι και πως παίζεται; Ελάτε να δοκιμάσουμε παρέα ! Άραγε τι θα κάνουμε; Τι άσκηση; Να μαντέψουμε; Μήπως είναι το σκοινάκι, μήπως εμπόδια και τούνελ, τρέξιμο ισως; Τι μας επιφυλάσσει ο αριθμός 4 στο ζάρι αυτό το μαγικό; Τι κρύβουν από πίσω οι αριθμοί; Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα φέρει «εξάρες»; Θα παίξουμε και θ΄ανακαλύψουμε μαζί τα τυχερά εξάρια! Κι αν δεν τα καταφέρετε με την πρώτη έχετε κι άλλες ευκαιρίες …. Άθληση και παιχνίδι…το Α και το Ω στην ανάπτυξη των παιδιών , σωματική αλλά και ψυχική. Αυτός είναι και ο βασικός στόχος του προγράμματος ”Fit Smiling Kids” της AthensTrainers®….οι μικροί μας φίλοι ν΄αγαπήσουν την άθληση μέσα απ΄το παιχνίδι. Παιχνίδια και ασκήσεις με τρόπο έξυπνο, πρωτότυπο, με μπόλικη φαντασία, κέφι, διασκέδαση και προπάντων με πολλά πολλά χαμόγελα!!!

SPI Training System® by AthensTrainers® Team
“EXERCISE 4 LIFE”
Κυριακή 26 Ιουνίου, 15:45-17:00
Προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους, σ΄ένα πρόγραμμα εκγύμνασης για όλο το σώμα, δίνοντας κι εμείς το σύνθημα για μια ζωή γεμάτη δύναμη και ευεξία!

Το 4ο Φεστιβάλ «Ευ Ζην» διοργανώνεται το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, συνεχίζοντας την προσπάθεια της ομάδας Surfers4Life.

H Surfers4Life είναι μια ομάδα που γεννήθηκε απ΄το όραμα ενός καρκινοπαθή να διασχίσει μια θάλασσα για να εμψυχώσει κι άλλους ανθρώπους που έπασχαν απ΄τη νόσο. Όνειρό τους να γεμίσουν τον κόσμο με θετική ενέργεια και να τον αφήσουν καλύτερο, γεμάτο με όνειρα και νέες ιδέες!. Η ομάδα ξεκίνησε με τη διοργάνωση του 1ου Διάπλου Αλληλεγγύης τον Ιούνιο του 2012. Συμμετείχαν 23 αθλητές που διέσχισαν τον Ευβοικό. Τα χρήματα διατέθηκαν σε τρεις επιλεγμένες οργανώσεις. Από τότε συμμετέχει σε διάφορες δράσεις συνεισφοράς όπως τα φεστιβάλ «Ευ Ζην», στον 30ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών για τους γιατρούς χωρίς σύνορα, για το Κ.Ε.Φ.Ι. κά. Φέτος τα έσοδα θα διατεθούν για να υλοποιηθεί το όραμα της Μυρτώ Σκοτίδα, μιας γυναίκας που έχει δώσει πολλές μάχες για την υγεία της αλλά και την υγεία όλων, για ένα κέντρο που διαδίδει τα μυστικά της ευεξίας, το σπίτι του «Ευ Ζην».

Το 4ο Φεστιβάλ «Ευ Ζην» θα περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα δράσεων για τους επισκέπτες του μικρούς και μεγάλους! Θα δώσει έτσι την ευκαιρία για σωματική και ψυχική τόνωση μέσα από επιμορφωτικές ομιλίες (γύρω απ΄τη διατροφή, άθληση, θετική ψυχολογία, πρόληψη, θεραπεία και αποκατάσταση), σεμινάρια εναλλακτικών θεραπειών και βιωματικά εργαστήρια (μουσικοθεραπεία, Yoga, Διαλογισμό, κά), αθλητικές δραστηριότητες (zumba, pilates, SPI, κά), παιδικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Στο χώρο θα βρίσκονται κινητές μονάδες για εξετάσεις όπως καρκίνος του μαστού, HIV/AIDS, κά, εκθεσιακός χώρος με προιόντα και υπηρεσίες σχετικά με την άθληση, διατροφή, ομορφιά, θεραπεία και αποκατάσταση, μπαρ με γεύματα και χυμούς. Το Σάββατο 25 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ένα μουσικό ταξίδι απ΄τη Βραζιλία, Αφρική, Μ.Ανατολή και Μεσόγειο με τραγούδι και πολλές χορογραφίες και την Κυριακή 26 Ιουνίου το μουσικό ταξίδι θα έχει αφετηρία την Αναγέννηση και τέρμα το Σήμερα μέσα από κλασσικές μελωδίες.

Το ωράριο του Φεστιβάλ είναι απ΄τις 10:30 το πρωί έως τις 24:00 το βράδυ και τις δύο ημέρες. Το εισιτήριο για τ΄αθλήματα και τις συμπληρωματικές τεχνικές διατίθεται έναντι του συμβολικού ποσού των 10 ευρώ και η συμμετοχή σε κάθε συναυλία στο ποσό των 5 ευρώ. Μειωμένα εσιτήρια θα διατίθενται σε φοιτητές, ανέργους και πολύτεκνες οικογένειες. Για τα παιδιά εώς 12 ετών η συμμετοχή είναι δωρεάν. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε μέσω του viva.gr ( HYPERLINK “https://www.viva.gr/tickets/festival/4o-eu-zin-festival/” \t “_blank” https://www.viva.gr/tickets/festival/4o-eu-zin-festival/), στα Public και τηλεφωνικά στο 11876.

Ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί το όνειρο της ομάδας Surfers4Life, για έναν κόσμο καλύτερο γεμάτο υγεία, δύναμη, ευεξία και… πολλά όνειρα!

We are all made to be awesome.
The road to awesome goes through contribution!

Η AthensTrainers®θα είναι εκεί!