Τα ζώδια συνιστούν διατροφή και άθληση…αιγόκερως

Ημέρες γιορτών και στολισμών, όλοι με τα καλά τους ρούχα, έτοιμοι να υποδεχθούμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, αλλά και την περίοδο του Αιγόκερου!!! Έτσι κι αλλιώς τέτοια υποδοχή του ταιριάζει…αυτή την πεποίθηση έχει…μιας και ο κόσμος που τον περιτριγυρίζει πρέπει να έχει μια πολυτέλεια…ένα image…

aigokeros-1

Φίλε μας Αιγόκερε, αν μας ακούς ….αν μας κάνεις τη χάρη δηλαδή…γιατί συνήθως έχεις τη τάση να ανηφορίζεις. Είσαι σαν τον εκπρόσωπό σου στο ζωικό βασίλειο,  φτάνεις ψηλά στην κορυφή και αγναντεύεις, μόνος κι έρμος! Εμείς λοιπόν που είμαστε εδώ κάτω, θα θέλαμε να σου δώσουμε λίγες συμβουλές…

Αυτό ήδη το ξέρουμε ότι είναι λιγάκι δύσκολο…ποιος παίρνει το θάρρος να συμβουλέψει έναν Αιγόκερο…είναι δυνατόν; Μα ο φίλος μας ξέρει ήδη τα πάντα και συνάμα είναι αλάθητος…σαν το αλάθητο του Πάπα ένα πράγμα!!! Κι όμως εμείς οι ταπεινοί κοινοί θνητοί θα θέλαμε να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση…

Γνωρίζουμε ότι θες να φας τα πάντα…ω ναι το γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά…αλλά όπως κι εσύ καλέ μας φίλε έχεις καταλάβει ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό. Λίγο το στομαχάκι, λίγο τα αρθριτικά και τα κόκκαλα, λίγο οι δερματικές παθήσεις, δεν σε αφήνουν αυτό το όνειρο να το κάνεις πραγματικότητα…Aπό την άλλη μεριά όμως, είσαι ένας πολυάσχολος τύπος, με έντονη και γεμάτη καθημερινότητα καθώς οι μετακινήσεις σου τελειωμό δεν έχουν! Το αποτέλεσμα; Έχεις ανακηρυχθεί ο καλύτερος πελάτης των fast foods!!! Ε ναι φίλε μας, δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα..κατέβα λίγο απ΄το θρόνο σου…Προτείνουμε λοιπόν να ηρεμήσεις λίγο με τα πέρα δώθε, να τρέφεσαι με τροφές πλούσιες σε ασβέστιο που θα σου κάνουν καλό στα κοκκαλάκια σου και ξέχνα τα λιπαρά και πικάντικα φαγητά, όπως και τις σάλτσες που κάνουν κακό στο στομαχάκι σου.  Πάρε μπόλικες πρωτείνες επειδή ο οργανισμός σου έχει μια τάση για χαμηλή θερμοκρασία…μάλλον γι αυτό αποκαλείσαι ψυχρός εκτελεστής….Άπαχο κρέας, γιαουρτάκι, τυρί, αυγά και φακές είναι πολύ καλές τροφές για το μενού σου.

Σύμφωνα με τον C.C.Zain…μην ρωτάς ποιος είναι…όταν ο Κρόνος είναι τονισμένος κι έχει άσχημες όψεις στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου…το ξέρουμε το ψάχνεις ήδη…πέφτεις σε καταστάσεις άγχους ακόμη κι όταν δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Οπότε υπάρχει συνεχής έκκριση αδρεναλίνης…κακό που μας βρήκε… γι αυτό μη ξεχνάς τις πρωτείνες σου μαζί με ένα «κοκταίηλ» ορυκτών αλάτων και βιταμινών. Πατζάρια, αμάραντος, κυδώνια κι άγρια χόρτα είναι ιδανικά για σένα. Μη ξεχνάς ότι το βιοχημικό σου αλάτι είναι το φωσφορικό ασβέστιο που θα σε βοηθήσει  στην αφομοίωση των λευκωμάτων.

Μα φυσικά μόνο με τη διατροφή δε σώζεσαι…έχουμε και τη γυμναστική! Τι είναι πάλι τούτο θα πει ένας Αιγόκερος που προτιμά την άνεσή του, είναι καλομαθημένος και του αρέσουν οι πολυτέλειες κι όλα στο χέρι! Γυμναστική για σένα φίλε μου, είναι να πάς απ΄το σπίτι σου μέχρι το περίπτερο…και πάλι ζόρικο σου φαίνεται… Πρέπει να σου υποσχεθούν όφελος και κέρδη για να ασχοληθείς με άθλημα…κάτι πρέπει να σου τάξουν…αν ασχοληθείς όμως φτάνεις στην κορυφή…τη θυμάσαι την κορυφή που λέγαμε νωρίτερα; Αυτό να λέγεται, είναι από τα καλά στοιχεία σου…με ότι καταπιάνεσαι είσαι άριστος…οργάνωση, πειθαρχία, αυστηρή μεθοδικότητα και στη λεπτομέρεια!!!

Επειδή είσαι τύπος που δίνει μεγάλη σημασία στο τι γνώμη έχουν οι άλλοι για σένα …είμαστε σίγουροι γι αυτό…κι επειδή δίνεις μεγάλη σημασία στην εμφάνισή σου…εμείς θα σου προτείναμε περπάτημα, ποδήλατο, διάδρομο, ορειβασία κι αναρρίχηση…κάτι σου θυμίζει αυτό…όπως και jogging. Πάντα όμως με προσοχή, μην το παρακάνεις…γιατί αν πάρεις φόρα δε σταματάς κι εύκολα!!!

Ελπίζουμε να χαμήλωσες το βλέμμα από εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, να μας άκουσες και να τα κατέγραψες! Λίγο το στυλ σου, λίγο το ότι οι προσωπικές αποτυχίες είναι για τους άλλους κι όχι για σένα, είμαστε σίγουροι ότι και τα άκουσες και ότι θα κάνεις την πιο μεγάλη επιτυχία για να λάβεις το χειροκρότημα όλων μας!!!

Γράφει η Κυριακή Σολωμονίδου

litsa

Επιμέλεια Βαρβάρα Σολομωνίδου

varvara low

Πηγές

myastro.gr    Oroskopos.gr   astrology.gr