Το Κτήμα Συγγρού υποδέχεται το #Peoplerun 2.Λάβετε συμμετοχή με την AthensTrainers® Running Team!

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ελάτε να τρέξουµε, να µάθουµε και να διασκεδάσουµε µαζί στον πιο πράσινο χώρο της Αθήνας.

Τρέχουμε, διασκεδάζουμε και απολαμβάνουμε την εμπειρία δίπλα στη φύση γνωρίζοντας τα οφέλη των καρπών της.

Το People, σε συνεργασία µε το Κτήµα Συγγρού και το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστηµών, διοργανώνει ένα µεγάλο αθλητικό/επιµορφωτικό/διασκεδαστικό event για όλη την οικογένεια. Στo #PeopleRun 2 µπορείτε να απολαύσετε έναν αγώνα γεµάτο ενέργεια και δυνατές στιγµές, σε έναν καταπράσινο χώρο στο Μαρούσι, ενώ µαθαίνετε τα οφέλη των καρπών της γης και τη θετική επίδρασή τους στον οργανισµό και στη ζωή σας.

Ο αγώνας

Το event #PeopleRun 2 περιλαµβάνει χρονοµετρηµένο αγώνα δρόµου 4 και 8 χιλιοµέτρων και αγώνα δρόµου Kids Run 1 χιλιοµέτρου για παιδιά.

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα 4Κ και 8Κ είναι €10.

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα 1Κ Kids Fun Run είναι δωρεάν.

Ο σκοπός

Το Doctoranytime, η µεγαλύτερη υπηρεσία online ιατρικών ραντεβού στην Ελλάδα, στηρίζει τη δωρεά Μυελού των Οστών για τα άτοµα που πάσχουν από λευχαιµία. Με την εκστρατεία «Βγάλε Γλώσσα», σε συνεργασία µε το «Χάρισε Ζωή», καλεί όλους να… βγάλουν γλώσσα και να δώσουν λίγο σάλιο, ώστε να εξεταστούν και να δουν αν είναι συµβατοί δότες µυελού των οστών, χαρίζοντας ζωή. Στο #PeopleRun 2, όσοι το επιθυµούν θα έχουν τη δυνατότητα µέσα από µια απλή και γρήγορη διαδικασία να γίνουν εθελοντές δότες µυελού των οστών.

Tο αναμνηστικό bracelet

Το βραχιόλι M-brace the challenge σχεδίασε αποκλειστικά για το People η Άννυ Αλμασίδου του Koko Di Alma, για να μας θυμίζει όλα όσα συμβολίζει ενεργειακά το σχήμα του ορθογωνίου: τη σταθερότητα, την αξιοπιστία, την πειθαρχία, τη συμμετρία, την ειλικρίνεια. Όλα όσα σου δίνουν τη δύναμη, όταν νομίζεις ότι έφτασες στα όρια των αντοχών σου, να ανακαλύπτεις ότι έχεις κι άλλο. Και μετά λίγο ακόμη…

Ραντεβού την Κυριακή στις 09:00 στην είσοδο (parking) απέναντι από τα φανάρια του ΚΑΤ για να μπούμε όλοι μαζί.

Πληροφορίες & δηλώσεις εγγραφής: 6950614115

people-run