Εξασκητής αναπνοής

To Powerbreathe χρησιμοποιεί την βασική αρχή της εκγύμνασης με αντίσταση. Όπως χρησιμοποιούμε βάρη για την εκγύμναση των μυών των χεριών, αναπνέοντας μέσα από το Powerbreathe, η αντίσταση που φέρει, αναγκάζει τους αναπνευστικούς μύες να δουλεύουν πιο ενεργά, αυξάνοντας, έτσι την δύναμη και την αντοχή τους..


Μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, χρησιμοποιώντας αυτή την εύκολη στην χρήση συσκευή, χωρίς την χορήγηση καμίας φαρμακευτικής αγωγής, οι αναπνευστικοί σας μύες θα νιώθουν ισχυρότεροι, σε 3 εβδομάδες δεν θα νιώθετε την απώλεια της αναπνοής σε έντονη δραστηριότητα και σε 4 εβδομάδες κάθε δραστηριότητα θα εκτελείται πολύ πιο άνετα. Eίναι ιδανικό για αθλητές.

Η εκπαίδευση των αναπνευστικών μυών αποδεικνύεται από αθλητικούς επιστήμονες και επαγγελματίες του ιατρικού τομέα για την άσκηση και την ενίσχυση των μυών που χρησιμοποιούνται για την αναπνοή.

Το POWERbreathe είναι κατάλληλο για σχεδόν όλους και δεν πρέπει να προκαλεί επιβλαβείς παρενέργειες όταν χρησιμοποιείται σωστά.

Πριν τη χρήση διαβάστε όλες τις προφυλάξεις και αντενδείξεις για να διασφαλίσετε ότι  χρησιμοποιείται με ασφάλεια και κατάλληλη χρήση.

Το διαβάσαμε ΕΔΩ