Wellness Weekend On The Beach 2010

Το απόλυτο event του καλοκαιριού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις..

Μεταφέραμε όλο το κέφι και τη ζωντάνια μας στις 19 και 20 Ιουνίου στην πιο elite παραλία της πόλης στην Astir Beach στη Βουλιαγμένη που για δύο μέρες κινήθηκε σε ακόμα πιο fit ρυθμούς και στις 26 και 27 Ιουνίου με την παρέα να έχει πια δέσει, μεταφερθήκαμε σε άλλη παραλία στο Moraitis Sport Center στο Σχινιά, όπου η συμμετοχή σε κάθε δραστηριότητά μας αλλά και ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος!

Τέσσερις ζεστές αλλά και ξένοιαστες μέρες του Ιούνη που απολαύσαμε ήλιο και θάλασσα, ασκηθήκαμε, ενημερωθήκαμε, ομορφύνουμε και διασκεδάσαμε!

Γυμναστήκαμε με την πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ Έρρικα Πρεζεράκου και την ομάδα Replayce που μας έδειξαν ένα πολυδιάστατο τρόπο εκγύμνασης μέσα από το παιχνίδι.  H Έρρικα με τις ευχές όλων μας για να τη συντροφεύουν το βράδυ της Κυριακής 20 Ιουνίου αναδείχτηκε  νικήτρια σε διαγωνισμό του dancing with the stars.

Χαρήκαμε γυμναστική  στο νερό με την Ευρώπη Κακογιαννάκη,  ενώ οι γυμναστές της AthensTrainers και η Βαρβάρα Σολομωνίδου έδειξαν στον κόσμο πώς με απλές κινήσεις μπορούμε να γυμναστούμε μέσα στο νερό αλλά και στην παραλία.  Πρωτότυπα tips για να κρατήσουμε τη φόρμα μας ακόμα κι αν δεν αποχωριστούμε την ξαπλώστρα μας έδειξε η Τόνια Γιαννιτσιώτη και οι συνεργάτες της Μαρία Αμπράζη.  Σειρά έχει το core training άσκηση διασκέδαση με τον Λίνο Χαραλάμπους και τους personal trainers τουPerfit.

Tη χαλάρωση του σώματος και του νου μας ανέλαβε Nίκη Πετρουλάκη στην astir  beach  και η ομαδα asana στο moraitis sport center.

Δεν γυμνάστηκαν με μόνο αλλά μάθαμε και πώς να προσφέρουμε τις πρώτες βοήθειες σε κάποιον που κινδυνεύει στη θάλασσα από τους εκπαιδευτές της πανελλήνιας σχολής ναυαγοσωστικής!

Απολαύσαμε ινδονησιακό μασάζ και αρωματοθεραπεία με τον καθηγητή εναλλακτικών θεραπειών Βασίλη Πετρίδη και το συνεργάτη του Παναγιώτη Τσακίρη . Λιπομέτρηση και συμβουλές διατροφής μας προσέφερε η Ορθοβιοτική Ιατρική με την βιολόγο Ειρήνη Πασχαλέρη.

Διατροφικές συμβουλές μας έδωσε και η Barilla που με διασκεδαστικά παιχνίδια κουίζ μας έδειξε πώς τα ζυμαρικά ολικής άλεσης είναι μία από τις πιο υγιεινές τροφές.  Για την καλή μας εμφάνιση φρόντισε η Oriflame με τις αισθητικούς της που μας έκαναν μακιγιάζ παραλίας και μανικιούρ.

Όλα αυτά συντροφιά με την καλύτερη μουσική της Αθήνας, που ο Λάμψη  92,3 μας χάρισε παρουσιάζοντας live το πρόγραμμά του από την astir beach αλλά και το moraitis sport center,με την Ιωάννα Λάιου το Δημήτρη Μηλιόγλου, την Κατερίνα Αθανασίου και τον Δημήτρη Ψεμματίκα στο μικρόφωνο του σταθμού!

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης ήταν τα ζυμαρικά ολικής άλεσης Barilla με τις ανανεωμένες συσκευασίες.  Χορηγοί ήταν το Nestea με όλες τις ενεργειακές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού και με απολαυστικές γεύσεις φρούτων , το αντηλιακό Frutalia της εταιρείας  Alapis, και τα φυσικά καλλυντικά Oriflame.

Τα  wellness weekends,  πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη της Ορθοβιοτική Ιατρικής, του Vacu Power και του Asana- Ελένη Πετρουλάκη Ivic. Εκτός από τον  Λάμψη 92.3 χορηγοί επικοινωνίας ήταν οι εφημερίδες Free Sunday και City Press και τα site miss. gr www.gymnastica. gr

Ευχαριστούμε θερμά όλους για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!

FitnessSPA_1

Πηγή: fitness & spa τεύχος 19