Γυναικεία πινελιά…αιγόκερως

Κι ερχόμαστε στη γυναίκα Αιγόκερω. Η παράδοση, η μονιμότητα, η δομή και

 η αξιοπιστία…στοιχεία του χαρακτήρα της, «βγάζουν μάτι» και στη διακόσμηση του σπιτιού της….

Ας προχωρήσουμε λοιπόν στις δικές μας προτάσεις για το χώρο της.

Σίγουρα η προτίμησή σου είναι μεγάλα, ευρύχωρα και λειτουργικά σπίτια κοντά στην εξοχή, στο δάσος…αν το έχεις καταφέρει αυτό ε, τότε μπράβο σου κορίτσι μου!!!…Οι μεγαλουπόλεις δυστυχώς δεν έχουν αφήσει πολλά περιθώρια για τέτοια όνειρα…

Φίλη μας, ζητάς διαχρονικά υλικά κι έπιπλα για το σπίτι σου. Ένας δερμάτινος καναπές… υλικό που αντιπροσωπεύει τη δομή και τη διαχρονικότητα και συνάμα δίνει τη θαλπωρή που αποζητάς για το χώρο του καθιστικού σου είναι μια υπέροχη πρόταση. Συνδύασέ τον με τραπεζάκια με μεγάλες κλασσικές λάμπες επάνω καθώς κι έναν μεγαλοπρεπή πολυέλαιο. Αυτό σίγουρα θα δώσει την πολυτέλεια που θέλεις….όπως και να το κάνουμε σου αρέσουν τα ακριβά και όχι τα οικονομικά.

Για σένα τα πολυτελή αντικείμενα είναι επένδυση! Ένα πελώριο ρουστίκ τραπέζι είναι ιδανικό μιας και σου αρέσει να καλείς πολλούς φίλους για δείπνο. Εννοείται ότι τα σερβίτσια θα είναι απ΄τη πιο ακριβή πορσελάνη και τα ποτήρια εντυπωσιακά και κρυστάλλινα….με τη τακτική χρησιμοποίησή τους αλλά και την έκθεσή τους στο ευρύ κοινό θα γίνει και η απόσβεση του χρηματικού πακέτου που έχεις ξοδέψει για την επένδυση αυτή….αυτό ήταν για να γελάσουμε…σίγουρα οι καλεσμένοι τρώνε με «χρυσά μαχαιροπήρουνα σαν βασιλιάδες»…Συνεχίζουμε λοιπόν,  έργα τέχνης στους τοίχους, κάποια σπάνια συλλογή σε μια βιτρίνα, και σίγουρα ένα πέτρινο τζάκι θεωρούμε ότι είναι απαραίτητα για σένα. Περσικά χαλιά σε τόνους του σκούρου μπλε, μπορούν να συνδυαστούν άριστα με έναν γκρι δερμάτινο καναπέ ή με τις σκούρες πινελιές του γκρι χρώματος στους τοίχους αυτού του χώρου! Γνωρίζουμε ότι τα γήινα χρώματα είναι της προτιμήσεώς σου…βλέπε σκούρους τόνους του καφέ, του πράσινου αλλά και του γκρι χρώματος…

Για το χώρο της κουζίνας σου θα σου προτείναμε το αγγλικό country στυλ…με παραδοσιακά ντουλάπια στο χρώμα της καστανιάς ή της καρυδιάς κι έναν γρανιτένιο ή έναν παραδοσιακό κεραμικό νεροχύτη…εννοείται ότι κι ο χώρος της κουζίνας σου θες να είναι ευρύχωρος, λειτουργικός αλλά και οι ηλεκτρικές σου συσκευές υψηλών προδιαγραφών….

Στο χώρο του μπάνιου σου, ένας μεγάλος κλασσικός καθρέπτης θα κάνει τη μεγάλη διαφορά!!! Μπορείς να μεταμορφώσεις το χώρο αυτό με σαπουνάκια, κεριά και άλατα με αρώματα και χρώματα του ωκεανού που τόσο σου αρέσει….εδώ δε θα κάνουμε λόγο για τη μεγάλη σάουνα που ονειρεύεσαι από καιρό….

Κι ερχόμαστε στο χώρο της κρεβατοκάμαράς σου…Πρότασή μας σκούρα έπιπλα συνδυασμένα με πινελιές από χειμωνιάτικες αποχρώσεις στους τοίχους καθώς κι ένα χαλί κορυφαίας ποιότητας!

Φίλη μας, η πολυτέλεια σε συνοδεύει παντού…ακόμη και στον χώρο που κοιμάσαι…στο χώρο που χαλαρώνεις και ομορφαίνεις συνάμα!!!!

Κυριακή Σολωμονίδου, Pilates Instructor, Fit Smiling Kids Administrative Manager, Συνεργάτιδα της AthensTrainers®

 

ΠΗΓΕΣ :  www.astrology.gr  www.romantic-ideas-for-life.com   www.missbloom