Στήριξη στο κεφάλι στην ασταθή επιφάνεια του T-Bow®

Το T-BOW® ως εξοπλισμός είναι μοναδικός και ξεχωριστός μιας και βοηθά να γίνουν γρήγορα και με ακρίβεια προσαρμογές στη σωματική στάση.

Διαθέτοντας έναν μοναδικό άξονα ανισορροπίας, παρουσιάζει μια ξεχωριστή πρόκληση ισορροπίας, καθιστώντας το πιο προσιτό σε ένα ευρύ κοινό ασκούμενων σε σύγκριση με το Bosu® ή το Togu ®, τα οποία έχουν πιο μαλακές επιφάνειες και πολλαπλούς άξονες ανισορροπίας.

Οι άκρες του T-BOW® παρέχουν ασφάλεια στις λαβές, αποτρέποντας την καταπόνηση του καρπού και την υπερέκταση των δακτύλων.

Είναι σημαντικό να αποφύγετε την τοποθέτηση του κεφαλιού απευθείας στην κοιλότητα του T-BOW®. Αντίθετα, χρησιμοποιώντας ένα στήριγμα -κατά προτίμηση λεπτό και σταθερό- εξασφαλίζετε υψηλή ικανότητα αντίδρασης, επιτρέποντας γρήγορη ανάδραση και βοηθώντας να επιτευχθούν με ακρίβεια προσαρμογές σωματικής στάσης κατά τη διάρκεια ανεστραμμένων στάσεων.

Μια ολοκληρωμένη προπόνηση περιλαμβάνει εναλλάξ 1-2 προσπάθειες στήριξης κεφαλιού στο έδαφος και στο T-BOW®. Μπορείτε να δοκιμάσετε και σε άλλες επιφάνειες, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνες με υψηλή δυνατότητα αντίδρασης για μια ποικίλη και ολοκληρωμένη εμπειρία.

by Lilly Koutsandrea