Runtastic Six Pack Abs App

Χρειάζεστε κίνητρο για να “βάλετε φωτιά” στους κοιλιακούς σας?…Runtastic Six Pack Abs App…μέχρι να είστε έτοιμοι να σας αναλάβει η ομάδα μας……

Η εταιρεία Runtastic, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον τεχνολογικό χώρο της γυμναστικής, έχει μια ολόκληρη σειρά από εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για να αποκτήσει το σώμα σας καλή φόρμα. Η πιο πρόσφατη εφαρμογή, η Runtastic 6 Pack Abs (ΔΩΡΕΑΝ…αν όμως θέλετε να ξεκλειδώστε όλα τα χαρακτηριστικά και να αφαιρέσετε τις διαφημίσεις τότε κοστίζει  $ 4.99 ), στοχεύει στην κοιλιακή χώρα, και μπορεί να είναι αρκετά hardcore. Μπορεί επίσης να είναι πιο ήπια προπόνηση, ανάλογα με τα στοιχεία που θα δώσετε ή ανάλογα με το πρόγραμμα που εσείς θα φτιάξετε.

runtastic 00

Η εφαρμογή 6 Pack Abs παρέχει βίντεο με  avatar προπονητή ή προπονήτρια να εκτελεί τις κινήσεις  που κι εσείς θα πρέπει ν ακολουθήσετε. Η φωνή του προπονητή ανακοινώνει την επόμενη άσκηση και τον αριθμό των επαναλήψεων και στη συνέχεια μετρά αντίστροφα . Το πρόγραμμα ξεκινά….μπορείτε να αφήσετε το τηλέφωνο στο πλάι, ενώ εκτελείτε crunch. Μπορείτε να επιλέξετε να έχετε άντρα προπονητή ή γυναίκα προπονήτρια στα αγγλικά ή γερμανικά, και ανδρική φωνή στα ισπανικά, ιταλικά, γαλλικά και ιαπωνικά. Τα ηχητικά συνθήματα βοηθούν στον έλεγχο του ρυθμού με τον οποίο εκτελείτε τις κινήσεις.

runtastic 1

Η εφαρμογή παρέχει 3 επίπεδα άσκησης, αλλά μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήστε το δικό σας πρόγραμμα, επιλέγοντας τις κινήσεις που θέλετε να κάνετε και τον αριθμό των σετ και επαναλήψεων. Σχεδιάστε και ολοκληρώστε μια «Quickie Abs” προπόνηση, αποθηκεύστε τη στην εφαρμογή, για τις ημέρες που θα χρειαστεί να γυμναστείτε όταν δεν έχετε το χρόνο ή την ενέργεια να κάνετε την κλασσική ρουτίνα της εφαρμογής.

Όταν φτιάξετε τη  δική σας ρουτίνα, μπορείτε να δείτε πραγματικά όλες τις ασκήσεις που έχει να προσφέρει η εφαρμογή, και μπορείτε να φιλτράρετε με βάση το επίπεδο δυσκολίας, καθώς και  να στοχεύσετε σε συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες (πλάγιους, άνω κοιλιακούς, κάτω κοιλιακούς).

runtastic 2

Η ελεύθερη 6 Pack Abs app έρχεται με μουσική που παρακινεί, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ή να απενεργοποιήσετε ή να χρησιμοποιήσετε δική σας λίστα αναπαραγωγής που έχετε αποθηκευμένη στο iPhone σας. Μπορείτε να αγοράσετε Runtastic μουσική: dupstep, funky, hip-hop, house, και ροκ (99 σεντ η κάθε μία).

Εάν χρησιμοποιείτε μια συμβατή τηλεόραση, μπορεί να μεταδίδεται η  προπόνηση σας ασύρματα και  να την παρακολουθείτε στη μεγάλη οθόνη, ενώ εκτελείτε κοιλιακούς στο “δρόμο για ένα 6 pack”.

Ένα καλό χαρακτηριστικό γνώρισμα: Αν επιτρέψετε υπενθυμίσεις, η εφαρμογή θα σας στείλει μια ειδοποίηση για να κάνετε την προπόνηση σας.

Στο τέλος της κάθε προπόνησης, η εφαρμογή ρωτάει, “Θέλετε να κάνετε το παραπάνω βήμα;” που σημαίνει, «να ολοκληρώσετε ένα ακόμα σετ μιας άσκησης επιλέξει για εσάς”.

runtastic

Αν ψάχνετε για κάποιο κίνητρα για να γυμνάσετε τους κοιλιακούς σας τότε  η εφαρμογή Runtastic 6 Pack Abs είναι ότι πρέπει . Είναι εξειδικευμένη στον τομέα αυτό. Αν ψάχνετε για μια πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή προπόνησης για όλο το σώμα δοκιμάστε  GAIN Fitness (freemium).

AppstorePlaystore

Βαρβάρα Σολομωνίδου, Wellness Specialist, Personal Trainer,Εισηγήτρια Σεμιναρίων & Συνεδρίων, Pilates Master Trainer  του συστήματος “AthensTrainers® Ultimate Pilates System®”,General Manager & Owner  της Εταιρείας AthensTrainers®

varvara low

www.pcmag.com