Η AthensTrainers® στον 6ο Αγώνα Δρόμου Αίγινας «Ιωάννης Καποδίστριας»

Κυριακή 21/1/2017 και η AthensTrainers® Running Team «κατέβηκε» στον 6ο Αγώνα Δρόμου Αίγινας «Ιωάννης Καποδίστριας» ! Και ναι, η Βαρβάρα Σολομωνίδου, ο καταξιωμένος Μαραθωνοδρόμος Θανάσης Τσιγέρογλου, ο Μαραθωνοδρόμος Ματθαίος Τσιγέρογλου, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Χατζηπασχάλης και πολλά μέλη έτρεξαν με τα χρώματα της AthensTrainers®! Με 31 συμμετέχοντες πήραμε το κύπελλο της 3ης πολυπληθέστερης συμμετέχουσας ομάδας στον αγώνα!

aegina 2

Ένας υπέροχος αγώνας, μια όμορφη διαδρομή που έγινε αφορμή για ένα ξεχωριστό Σαβατοκύριακο! Ένα διήμερο γεμάτο με πολιτιστικά δρώμενα που περιελάμβαναν την ξενάγηση στο Μητροπολιτικό Ναό Αίγινας, εκπαιδευτικά σεμινάρια «Προπόνηση για βελτίωση των καρδιοαναπνευστικών παραμέτρων της αερόβιας ικανότητας» και «Αθλητική Διατροφή», ομιλία για τον Ιωάννη Καποδίστρια και το έργο του, συναυλία απ΄την Κλεονίκη Δεμίρη και στο τέλος ένα Pasta Party με τρεις μοναδικές γεύσεις για όλα τα γούστα!….η βραδιά βέβαια δεν τέλειωσε εδώ, για πολλά μέλη της ομάδας συνεχίστηκε με γλέντι, χορό και τραγούδια μέχρι το πρωί!!!

aegina 00

Ένα τόσο διαφορετικό και ξεχωριστό Σαβατοκύριακο, με πολλά χαμόγελα, αγκαλιές και όμορφα συναισθήματα που μοιραστήκαμε ακόμη και με τους ντόπιους σαν μια παρέα όλοι μαζί! Ένα διήμερο με νέες εμπειρίες και χαρούμενες αναμνήσεις για τον καθένα μας αλλά και για την «οικογένεια» της AthensTrainers®.

aegina 05

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της ομάδας μας που συμμετείχαν, στους Διοργανωτές του Αγώνα Βασίλη Ζαμπέλη και Ανδρέα Φωτάκη, και τα ξενοδοχεία Φυστικιές και Αρχοντικό για την όμορφη διαμονή!

Υπόσχεση ότι και στην επόμενη διοργάνωση θα είμαστε εκεί …

Μέχρι τότε …η ομάδα συνεχίζει ακάθεκτα τις προπονήσεις της!!!