Μια εύκολη ωμή σούπα από τη Ρωσία..

Έπεσε τυχαία στα χέρια μου ένα βιβλίο της Μαρίνας Παντουριά “υγεία χωρίς φάρμακα” το οποίο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας εύκολες συμβουλές ή συνταγές που να μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα ή και γνώσεις για βότανα που δεν γνωρίζουμε…σήμερα: μια εύκολη ωμή σούπα από τη Ρωσία..

Συνταγές από τη ρώσικη κουζίνα:

Τα λαχανικά πρέπει να αποτελούν τη βάση της διατροφής μας. Είναι η καλύτερη μπαταρία της ηλιακής ενέργειας, της ενέργειας του αέρα, του νερού, πηγή της δημιουργίας της βιοενέργειας. Όμως το χειμώνα και την άνοιξη οι βιταμίνες στα λαχανικά είναι ανεπαρκείς.

Πώς να χρησιμοποιούμε αυτά που έχουμε? Να μια εύκολη και θρεπτική Συνταγή

ΩΜΗ ΣΟΥΠΑ

Σούπα από ντομάτα και αγγούρι

Ψιλοκόβετε ντομάτες κι αγγούρια, μαϊντανό, άνηθο, σκόρδο και πράσινο κρεμμύδι, βάζετε ένα κομματάκι ανάλατη φέτα και προσθέτετε χυμό από λάχανο και ξινό  γάλα. Χωρίς το ξινό γάλα θα έχετε μια νόστιμη σαλάτα αλλά με το ξινό γάλα θα έχετε μια καταπληκτική σούπα.

Βαρβάρα Σολομωνίδου,Wellness Specialist, Personal Trainer,Εισηγήτρια Σεμιναρίων & Συνεδρίων, Pilates Master Trainer  του συστήματος “AthensTrainers® Ultimate Pilates System®”,General Manager & Owner  της Εταιρείας AthensTrainers®

varvara low

Πηγή: Παντουριά Μαρίνα “ΥΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ”

(Όσοι ενδιαφέρονται για το βιβλίο μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση dimitrisp20@yahoo.gr)