Γνωρίζοντας το κτήμα Χατζημιχάλη

Κυριακή 8 Οκτωβρίου αναχωρούμε για μια ακόμη παιχνιδιάρικη, αθλητική και ξέφρενη μονοήμερη εκδρομή.
Ξεκινάμε νωρίς το πρωί

 με κατεύθυνση προς το κτήμα Χατζημιχάλη στην Αταλάντη του νομού Φθιώτιδος. Φτάνοντας στις υπέροχες εγκαταστάσεις και αφού μας ξεναγήσουν στους χώρους ακολουθεί μια survivor προπόνηση , ένας στίβος μάχης δηλαδή. Ένα δυναμικό πρόγραμμα που συνδυάζει τις ασκήσεις αντοχής και δύναμης μέσα από το παιχνίδι και την δράση.

Στην συνέχεια θα υπάρξει γευσιγνωσία με δυο ετικέτες κρασιού και γεύμα με πλήρες μενού που θα αναρτηθεί. Αργότερα έχουμε ετοιμάσει για εσάς ένα μάθημα yoga το οποίο έχει στόχο να σας αποφορτίσει και να τεντώσει τους κουρασμένους σας μύες. Το απόγευμα θα πάρουμε τον δρόμο του γυρισμού, οπού το “γλέντι”, όπως είναι γνωστό σε κάθε εξόρμηση της ΑthensΤrainers, συνεχίζεται ακόμη και εκεί. Μικροί και μεγάλοι ελάτε να περάσουμε μια υπέροχη γεμάτη μέρα.

Και μην ξεχνάτε: -οδηγός μας ο κ. Γιώργος Βελλιανίτης όπως πάντα -Palermo για τους φανατικούς στη διαδρομή -δεκτές οι χειροποίητες λιχουδιές κατά τη διαδρομή αρκεί να μην τα κάνουμε χάλια μέσα στο λεωφορείο -την κλήρωση για ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Adidas.

Το κόστος της εκδρομής συμπεριλαμβάνει τη μεταφορά με πούλμαν, την ξενάγηση και τη γευσιγνωσία για τα μεγάλα παιδιά , τις αθλητικές δραστηριότητες (στίβος μάχης , yoga, και ίσως κάποιο μονοπάτι), & μεσημεριανό στο κτήμα .
Οι τιμές μέχρι στιγμής έχουν ως εξής : 35 € για τους ενήλικες και 30 € για τα παιδιά Αν το πούλμαν γεμίσει θα έχουμε δυνατότητα να κατεβάσουμε την τιμή για τα παιδιά στα 25 €.

Επικοινωνήστε εγκαίρως μαζί σας για τη συμμετοχή σας!!!