Λάμψη στο πρόσωπο

Ένα γυμνασμένο σώμα χρειάζεται κι ένα πρόσωπο με λάμψη… η Ευγενία Καλογεροπούλου MD,Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος μας ενημερώνει…

“Στο Ιατρείο μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά νεότερης γενιάς χημικά peelings που εξασφαλίζουν καλύτερο αποτέλεσμα με ελάχιστο έως μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Αυτό εξασφαλίζεται χάρη στο ειδικό σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών που εμπεριέχονται στις θεραπείες και πετυχαίνουν ταυτόχρονη ανάπλαση με απολέπιση!

Είναι μια ευρέως διαδεδομένη διαδικασία με στόχο την αποκατάσταση της λάμψης στο πρόσωπο. Αφού αφαιρεθεί το ανώτερο στρώμα της επιδερμίδας δημιουργείται καινούρια στιβάδα έχοντας έτσι μειώσει τις ατέλειες, τις γραμμές και τις ρυτίδες. Βαθύτερα peelings χρησιμοποιούνται σε έντονες ρυτίδες και μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς.

Στα χημικά peelings χρησιμοποιείται διάλυμα οξέων που βελτιώνει την υφή του δέρματος του προσώπου, αφαιρώντας τα ανώτερα κατεστραμμένα στρώματα. Ενδείκνυται ειδικά σε ασθενείς με κηλίδες, πανάδες, ρυτίδες. Τριχλωροξικό οξύ (TCA), γλυκολικό οξύ (AHAs), μανδελικό οξύ είναι μερικά από αυτά που χρησιμοποιούνται στο ιατρείο. Η ακριβής συγκέντρωση μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε ασθενούς”.

Περισσότερες πληροφορίες: www.33dermaclinic.com