Πηλοθεραπευτήριο Κρινήδων

Ταξιδέψτε, Ξεκουραστείτε, Θεραπευτείτε! Ο χώρος που σήμερα ο άνθρωπος φροντίζει την υγεία του, με τη χρήση του θεραπευτικού πηλού και του ιαματικού νερού, από δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν μέχρι και σήμερα αποτελεί ένα «αειφόρο εργαστήρι της φύσης» που με θαυμαστή ακρίβεια παρασκευάζει το πολύτιμο αυτό, για την υγεία μας, υλικό.

Η θεραπευτική δράση του πηλού είναι διπλή: ασκεί δράση τοπική (στην επιφάνεια του δέρματος) και γενική (σε διάφορες λειτουργίες, χάρις σε ουσίες που διεισδύουν μέσα στον οργανισμό). Η πηλοθεραπεία βασίζεται στη χρήση «ώριμου» πηλού. Η εφαρμογή του πηλού είναι δυνατόν να είναι ολική ή μερική, με εμβάπτιση του σώματος σ’ αυτόν ή με επάλειψη.

Η υδροθεραπεία ενδείκνυται για ρευματοειδή αρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα ισχίου και γόνατος, ινομυαλγία, ρευματοπάθειες, προβλήματα ΟΜΣΣ κ.α. Ανακαλύψτε τα οφέλη του χαμάμ, αφεθείτε στις ιαματικές ιδιότητες του ατμού και αποκτήστε ζωντάνια και ευεξία.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα pilotherapia.gr

 

Βρήκε για εσάς η Βαρβάρα Σολομωνίδου,Wellness Specialist, Personal Trainer,Εισηγήτρια Σεμιναρίων & Συνεδρίων, Pilates Master Trainer του συστήματος “AthensTrainers® Ultimate Pilates System®”, Member Pilates Method Alliance (PMA), Member of European Lifestyle Medicine Organization (ELMO), DNAFit® Certified Trainer, General Manager & Owner της Εταιρείας AthensTrainers®