AthensΤrainers®: change your life with us!

mykonos mag

Δεκατρία χρόνια πριν η γνωστή trainer “Barbie των βορείων προαστίων” φτάνει στη Μύκονο με την Κατερίνα…Οι λίγες μέρες έγιναν 2 μήνες και από τότε ο έρωτας ήταν αναπόφευκτος. Αγάπησε τη Μύκονο και τον κόσμο της… αγάπησε το καλοκαίρι της όταν σφύζει από ζωή και το χειμώνα της όταν αγριεύει.

Άν και τα χρόνια πέρασαν και Μύκονος χαλάρωσε τους ρυθμούς της, η προπόνηση με την Βαρβάρα Σολομωνίδου εξακολουθεί να είναι must,  μία σταθερή αξία στο χρόνο! Motto της είναι το “change your life with us”! Το ραντεβού κάθε χρόνο είναι σταθερό και δεν κατεβαίνει πια μόνη, αλλά με τους συνεργάτες της.

Έχει ιδρύσει την εταιρία AthensTrainers® και συνεργάζεται με εκπαιδευμένους από αυτή trainers, γιατρούς, φυσικοθεραπευτές και διαιτολόγους, ώστε να παρέχει υπηρεσίες wellness & fitness σε αρκετά υψηλό επίπεδο,  μιας και το πελατολόγιό της είναι απαιτητικό και από όλο τον κόσμο. Μαζί της γυμνάζονται παιδιά ως και έφηβοι στην πισίνα ή σε outdoor activities  και ενήλικες σε γκρούπ ή personal με προγράμματα εξατομικευμένα  και βασισμένα στο επίπεδο φυσικής κατάστασης, στους στόχους τους και πάντα λαμβάνοντας υπόψιν τους τραυματισμούς τους.

Πηγή: Mykonos magazine Summer 2012