Best in Town Kifissia: Παρουσίαση AthensTrainers®

Μια πορεία 26 χρόνων της Βαρβάρας Σολομωνίδου με μια ομάδα έμπειρων συνεργατών, μια ιδέα,… μια εταιρεία που την τελευταία δεκαετία έχει

SONY DSC

varvara lowξεχωρίσει για την ιδιαιτερότητά της στο χώρο του αθλητισμού και της ευεξίας, μιας και οι υπηρεσίες της είναι εξειδικευμένες και εξατομικευμένες, στο χώρο που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος. Μαγικό κλειδί της επιτυχίας είναι η αγάπη για αυτό που κάνουν αλλά και γενικά για τον άνθρωπο.

 

Η φιλοσοφία τους; Change your life with us!

 

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

  • Personal Training. Ο προσωπικός γυμναστής δημιουργεί ένα πρόγραμμα άσκησης βασισμένο στους στόχους και τις ανάγκες σας στο χώρο σας, σε συνεργασία και με φυσικοθεραπευτή και διαιτολόγο όταν απαιτείται.

 

  • Fit Smiling Kids. Πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά, βασισμένο στο παιχνίδι, που προωθεί την άσκηση μέσω της κίνησης. Το συναντάμε σε εκδηλώσεις ιδιωτικών και δημόσιων σχολείων, εκδοτικών Οίκων, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, στο TOYBOX Legends και σε ιδιωτικές εκδηλώσεις/αθλητικά parties.

SONY DSC

SONY DSC

_DSC3906

 

 

 

 

 

 

 

  • Εκπαιδευτικά Σεμινάρια/Διεθνείς Πιστοποιήσεις για fitness instructors & personal trainers σε όλους τους τομείς του fitness.

 

 

  • Adventure Weekends/Εκδρομές. Οργανωμένες αποδράσεις σε «γνωστές άγνωστες» γωνιές της Ελλάδας, συνδυάζοντας τις εναλλακτικές δραστηριότητες και την άσκηση με εκπαιδευτικά και πολιτιστικά δρώμενα.       Στόχος μας, η δημιουργία νέων εικόνων και εμπειριών.
  • Εταιρικές Εκδηλώσεις/Τeam Building Events. «Έξυπνες» οργανωμένες δραστηριότητες για εταιρείες με στόχο τη συνεργασία, τη δυναμική ομάδας, την επικοινωνία και τη δημιουργικότητα.

reforner

 

 

 

Πηγή: Best in Town Kifissia Shopping guide 2016