Θερινός Κινηματογράφος στο Θησείο

Το cine ΘΗΣΕΙΟΝ είναι ο πιο παλιός θερινός κινηματογράφος της Αθήνας, φτιαγμένος το 1935. Λειτουργεί από τότε μέχρι σήμερα κάθε άνοιξη και καλοκαίρι, με μια μικρή αναγκαστική διακοπή κατά τη διάρκεια της κατοχής.

Από το 1980, το σινεμά περνά στην οικογένεια Μανιάκη, που το φροντίζει και το μεταμορφώνει σε έναν μικρό παράδεισο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ακριβώς κάτω από την Ακρόπολη.

cinema

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην επιλογή των ταινιών που προβάλλονται στο σινεμά κάθε χρόνο, μεταξύ των οποίων είναι και αρκετές από τις κλασικές ταινίες που αγαπήθηκαν και συνεχίζουν να αγαπιούνται πολύ. Βέβαια η επιλογή είναι πολύ προσεκτική και για τις νέες ταινίες που διανέμονται στην Ελλάδα.

Με θέα την φωτισμένη Ακρόπολη, ένα πιατάκι σπιτικό γλυκό βύσσινο, αλλά και χειροποίητο ποτό (λικέρ) βύσσινο και μια παγωμένη σπιτική βυσσινάδα,  η έννοια «Θερινό Σινεμά», απογειώνεται!

θερινός κινηματογράφος

Το αναψυκτήριο του κινηματογράφου προσφέρει ό,τι τραβά η όρεξή σας για να το απολαύσετε όσο παρακολουθείτε την ταινία, καθισμένοι άνετα στις καρέκλες και στο τραπεζάκι σας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα cine-thisio.gr