Βιολογική Μπάρα Ενέργειας Clif

Η Ενεργειακή Μπάρα Clif Bar αποτελεί ένα θρεπτικό μείγμα βρώμης και άλλων συστατικών, που είναι προσεκτικά επιλεγμένα και εμπνευσμένα από αθλητές, για να προσφέρουν σταθερή και παρατεταμένη ενέργεια.Η Μπάρα Clif είναι σχεδιασμένη για να βελτιώνει την απόδοση. Είτε βρίσκεστε σε μια ποδηλατική βόλτα 15 χιλιομέτρων, είτε εξερευνάτε ένα νέο μονοπάτι, αυτό το ενεργειακό σνακ φτιάχτηκε για να στηρίξει την περιπέτεια σας.

μπάρα

Οι αθλητές και τα άτομα που ασκούνται έχουν αυξημένες ενεργειακές απαιτήσεις. Η Μπάρα Clif προσφέρει ενέργεια μέσα από πολλαπλές πηγές υδατανθράκων και ένα μείγμα πρωτεϊνών, λιπών και φυτικών ινών που επιβραδύνουν το ρυθμό πέψης και παρατείνουν την απελευθέρωση της. Η κατανάλωση υδατανθράκων βοηθά τους αθλητές να έχουν συνεχή ενέργεια, καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη αντοχή.

 

Η Μπάρα Clif μπορεί να καταναλώνεται κατά τη διάρκεια, πριν ή μετά την προπόνηση, ή σαν ένα νόστιμο σνακ που θα σας γεμίσει ενέργεια! Μπανάνα, κρεμώδες φυστικοβούτυρο αναμεμειγμένο με πλούσια μαύρη σοκολάτα και τραγανά κομμάτια φυστικιών, κάνουν την μπάρα απολαυστικά ακαταμάχητη!

Εμπλουτισμένη με βιταμίνες & μέταλλα
Πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών
Χωρίς τρανς λιπαρά & GMO
Κατάλληλη για χορτοφάγους

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες.