Trion:Z Colantotte Loop Crest

Κυκλοφόρισε το νέο βραχιόλι της Trion:Z Colantotte Loop Crest

Τέσσερα κομμάτια μόνιμων μαγνητών σπάνιων γαιών 160mT (1600G) είναι ενσωματωμένα στη σιλικόνη που δημιουργεί τόνο της υψηλότερης μαγνητικής δύναμης, διαθέσιμο στη σειρά Colantotte.

colan totte trion:z

Οι κορυφαίοι σύνδεσμοι είναι κατασκευασμένοι από σκληρό και ανθεκτικό στη σκουριά υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι SUS316L.
Οι μαγνήτες είναι ενσωματωμένοι στις αρθρώσεις και μπορούν εύκολα να ασφαλιστούν και να ανοίξουν τραβώντας τα προς τα πλάγια.

Τα βραχιόλια Μαγνητικής θεραπείας της Colan Totte διαθέτουν τους μαγνήτες της Colan Totte, εμποτισμένους με Αρνητικά Ιόντα. Η μοναδική Τεχνολογία Εναλλασσόμενης Πολικότητας ANSPO™ θεωρείται από πολλούς Επαγγελματίες Υγείας ότι είναι μια εξαιρετικά ισχυρή μορφή Εναλλακτικής Ιατρικής.

Η AthensTrainers® εμπιστεύεται τα προϊόντα της Trion:Z και τα προτείνει ανεπιφύλακτα.

Η Colan Totte, με θυγατρική την Trion:Z, είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή υποστηρικτικών σώματος, βιομαγνητικών βραχιολιών και κολιέ, τα οποία διαθέτουν Μαγνητική Τεχνολογία με Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας Εναλλασσόμενης Πολικότητας Προσανατολισμού Βορρά-Νότου(ANSPO™) και Ιοντική ενέργεια. Τα προϊόντα πετυχαίνουν τη μέγιστη δυνατή βελτίωση και ανακούφιση σε προβλήματα Υγείας.Την ενίσχυση της απόδοσης και της καθημερινότητας αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος και δημιουργώντας καλύτερη οξυγόνωση των κυττάρων.

Από την ίδρυση της Colan Totte το 1997, πολλές χιλιάδες επαγγελματιών αθλητών, επαγγελματιών Υγείας, διασημοτήτων και αστεριών του αθλητισμού έχουν φορέσει βιομαγνητικά προϊόντα της Trion:Z / Colan Totte για να ενισχύσουν την απόδοση τους και την Υγεία τους.

Ο Katsumi Komatsu, CEO της εταιρείας,  εφηύρε αυτή τη μοναδική βιομαγνητική Τεχνολογία.Προσπάθησε  να βοηθήσει τον άρρωστο πατέρα του να βρει ανακούφιση από τους έντονους πόνους που είχε στην πλάτη του.

Το όνομα ”Colan Totte” έχει δημιουργηθεί από μια φράση που στα Γιαπωνέζικα σημαίνει ”Να μην έχετε πονεμένους ώμους”.

***Η Colan Totte και η Trion:Z καθώς επίσης και οι διανομείς/συνεργάτες τους δηλώνουν αυστηρά ότι τα προϊόντα τους δεν έχουν ως σκοπό να αποτρέπουν, να θεραπεύουν, να μετριάζουν, ή να διαγιγνώσκουν ασθένεια.

Περισσότερες πληροφορίες: www.trionzellas.gr