CoolVit: φυσικό νερό με βιταμίνες

Πρόκειται για ένα φυσικό νερό εμπλουτισμένο με πολύτιμες βιταμίνες. Με το σωστό μείγμα βιταμινών, η σειρά CoolVit προσφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τρεις διαφορετικές συνταγές, η καθεμία με τον δικό της συνδυασμό φρούτων, υπόσχονται να προσφέρουν μια ισχυρή εναλλακτική λύση στην καθημερινή σας ανάγκη να διατηρείτε έναν ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο ζωής.

Relax: Απαλλαγείτε από το άγχος, επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας και αναζωογονηθείτε! Περιέχει Νιασίνη, Βιταμίνη B6, Βιοτίνη, Παντοθενικό οξύ και Μαγνήσιο. Απολαύστε την επιθυμία για χαλάρωση!

Sport:Αυξήστε με φυσικό τρόπο τα ενεργειακά σας επίπεδα! Περιέχει Νιασίνη, Βιταμίνη B6, Θειαμίνη, Παντοθενικό οξύ και Ποτάσσιο. Απολαύστε την επιθυμία για ενέργεια!

Defence. Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, τη λειτουργία του εγκεφάλου και τη διάθεσή σας!  Περιέχει Βιταμίνη B12, Βιταμίνη B6, Βιταμίνη C, Βιταμίνη E και Φυλλικό οξύ. Απολαύστε την επιθυμία για εσωτερική ισορροπία!

Τα τρία μοναδικά βιταμινούχα νερά CoolVit προσφέρουν στον οργανισμό σας όλη την ενέργεια που χρειάζεται για να μπορεί να αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι βιταμίνες που περιέχονται στα CoolVit έχουν τις ιδιότητες εκείνες ώστε να παρέχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα της χαλάρωσης, της ενέργειας ή της ενδυνάμωσης του ανοσοποιητικού συστήματος.

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει στο coolvit.com