Feedback Recovery Cake

Το Feedback αποτελεί μια ελληνική αποκλειστικότητα σε επίπεδο έρευνας και παραγωγής που

δημιουργήθηκε με τη συνεργασία της ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ με τον καθηγητή του τμήματος Βιοχημείας – Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα. Είναι μία μοναδική πηγή πρωτεϊνών, με τις κατάλληλες αναλογίες θρεπτικών συστατικών, που αποτελεί την ιδανική τροφή για τον καταπονημένο οργανισμό!

Ο συνδυασμός πρωτεΐνης ορού γάλακτος (whey protein) και ενός μίγματος πολυμερισμένων και ελεύθερων σακχάρων σε συγκεκριμένες αναλογίες, κάνει το Feedback την ιδανική τροφή για τον καταπονημένο οργανισμό, καταφέρνοντας να δημιουργήσει στο αίμα τις καλύτερες προϋποθέσεις μεταφοράς των πρωτεϊνών και των σακχάρων μέσα στο κύτταρο, ελέγχοντας ταυτόχρονα το σάκχαρο ώστε να μην μπορεί να γίνει λίπος στο σώμα.

Μάθετε περισσότερα πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: www.kaplanidis.gr

Βρήκε για εσάς η Βαρβάρα Σολομωνίδου,Wellness Specialist, Personal Trainer,Εισηγήτρια Σεμιναρίων & Συνεδρίων, Pilates Master Trainer του συστήματος “AthensTrainers® Ultimate Pilates System®”, Member of European Lifestyle Medicine Organization (ELMO), DNAFit® Certified Trainer, General Manager & Owner της Εταιρείας AthensTrainers®