Flora – Flor Essence : αποτοξινωτικό εκχύλισμα 8 βοτάνων

Αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας είναι ο καθαρισμός του σώματός μας με κάθε τρόπο, ώστε να νιώθουμε σωματικά καθαροί και ψυχικά ανανεωμένοι.

Η συστηματική χρήση του Flor•Essence ® μπορεί να βοηθήσει τα οργανικά συστήματα να λειτουργήσουν με τη μέγιστη αποδοτικότητα καθημερινά. Τόσο θεμελιώδες όσο μία πολυβιταμίνη, το Flor•Essence ® είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική προσθήκη στην καθημερινότητά σας. Μια χαμηλή ημερήσια δόση κρατά τις τοξίνες και τις ελεύθερες ρίζες μακριά, υποστηρίζοντας ήπια το πεπτικό και το ανοσοποιητικό σύστημα για βέλτιστη λειτουργία του οργανισμού συνολικά.

flor essence
Μια υψηλότερη δόση μπορεί επίσης να ληφθεί περιοδικά ως επανορθωτική αποτοξινωτική αγωγή. Τα αποτελέσματα θα σας απαλλάξουν από πολλά συχνά παράπονα που μπορεί να είχατε πιστέψει ότι ίσως και να είναι φυσιολογικά!

Μόλις το δοκιμάσετε και δείτε τα αποτελέσματα, το Flor•Essence® θα σας γίνει δεύτερη φύση!

Απελευθέρωσε τον εαυτό σου!
Όλα συνδέονται – αέρας, νερό, γη, τρόφιμα, άνθρωποι. Στην σύγχρονη εποχή που ζούμε, πραγματικά δεν υπάρχει καμία διαφυγή από τη ρύπανση και τη μόλυνση που έχουμε δημιουργήσει συλλογικά.

detox

Το Flor•Essence ® βοηθά το σώμα σου να κάνει ό,τι πρέπει να κάνει προκειμένου να ισορροπήσει και να αυτοθεραπευθεί. Ξεκλειδώνει τη νοημοσύνη του οργανισμού και ενεργοποιεί τους εσωτερικούς μηχανισμούς του!

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες.