Μένουμε σπίτι και παραμένουμε δημιουργικοί: Συσκευή βλάστησης φύτρων

To GEO Sprouter Plus είναι ο ευκολότερος και γρηγορότερος τρόπος για να καλλιεργήσετε φύτρα στο σπίτι.

Κάθε δίσκος έχει τέσσερα τμήματα που επιτρέπουν να αναπτυχθούν έως και τέσσερις διαφορετικές ποικιλίες σπόρων ταυτόχρονα. Το Sprouter μεγαλύτερου μεγέθους έχει καλύτερες αποδόσεις από άλλες μεθόδους γιατί αποδίδει περισσότερα φύτρα σε λιγότερο χρόνο, ενώ οι σπόροι μπορούν να χωριστούν στους δίσκους πιο ομοιόμορφα.

GEO Sprouter Plus

Απλά προσθέστε νερό και σπόρους. Παράγετε οικονομικά, γρήγορα και εύκολα τα δικά σας φύτρα, χωρίς μούχλα, τραγανά και νόστιμα!

– Από πλαστικό κατάλληλο για τρόφιμα

– Με 3 δίσκους σποράς διάτρητου πυθμένα, 1 καπάκι και 1 δίσκο συλλογής νερού

– Διαστάσεις: 20εκ. διάμετρος

– για την παραγωγή φρέσκων φύτρων όλο το χρόνο

– Μεγάλο μέγεθος για μεγάλη παραγωγή.

– Οι δίσκοι έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν ενυδάτωση γύρω από τους σπόρους. Κάθε θήκη σας επιτρέπει την ταυτόχρονη καλλιέργεια 4 διαφορετικών ποικιλιών σπόρων.

– Διαθέσιμο δισκάκι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να επιτρέπει την εύκολη απορροή νερού.

– Ισχυρό και ανθεκτικό υλικό.

– Υλικό χωρίς επιβλαβείς ουσίες, BPA free.

Το κλασσικό μοντέλο για τους λάτρεις της βλάστησης. Τώρα η καλλιέργεια των φύτρων και των βοτάνων στο σπίτι είναι διασκεδαστική και εύκολη. Οι σπόροι αναπτύσσονται γρήγορα σε φρέσκους βλαστούς οι οποίοι παρέχουν τροφή και ζωτικότητα με μία τέλεια γεύση. Βασικά χαρακτηριστικά Επιτρέπει την καλλιέργεια 4 διαφορετικών τύπων ταυτόχρονα. Εύκολο στη φροντίδα ανθεκτικό στις γρατσουνιές, χτυπήματα και ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία. Πιάτα βλάστησης με σχισμές εξαερισμού και εξελιγμένο σύστημα άρδευσης.  Πλένονται στο πλυντήριο πιάτων (στο πάνω ράφι μόνο).

Χρήση

Σπόροι για φύτρα: άλφαλφα, ραπανάκι, φακές, πράσο, τριγωνέλλα, λάχανο, καρότο, ηλιόσπορος, φασόλι ροβίτσα κ.α.

Αφήστε τους σπόρους να μουλιάσουν σε νερό όλη τη νύχτα. Κατόπιν απλώστε τους στους διαφορετικούς δίσκους της συσκευής (περίπου 15 γρ. ανά δίσκο). Τοποθετήστε τους δίσκους στη συσκευή όπως βλέπετε στην εικόνα. Χύστε ένα μεγάλο ποτήρι νερό στον επάνω δίσκο δυο φορές την ημέρα. Λόγω των ραβδώσεων της συσκευής τα φύτρα θα ποτίζονται ίσα σε κάθε δίσκο. Συγκομίστε τα φύτρα όταν ωριμάσουν (από 4 έως 12 ημέρες) και ξεπλύνετε.

Για ακόμα μεγαλύτερη γεύση: κρατήστε τη συσκευή σε σκοτεινό μέρος τις δυο πρώτες ημέρες και σε έμμεσο φως κατόπιν.

Προέλευση: Ιταλία

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες.